Meddig tűrik a magyar emberek amit velük csinál a Fidesz?
Figyelt kérdés
Folyamatosan olyan hírek jelennek meg, hogy ilyen új adó, olyan új adó. Most Internetadó, csekkadó, telefonadó (lassan már levegővétel adó). A politikusok milliós fizetéseit mikor adóztatják meg?2012. ápr. 21. 23:24
21/22 A kérdező kommentje:
ó azért a valóságban komédiásabban sikerült XD ott mögöttünk egy család (valami nagyon jómódú emberek) majdnem kinyalták Viktort (nem tudom szebben mondani de ott dicsérték hogy milyen jó ember) amikor meg megláttam a Lungo-Drom jeligére hallgató kétszersülteket retkes melegítőben meg zászlóval a kezükben, akkor eszméltem fel, hogy "te jó ég, hova jöttem el" xD Egy biztos: Ennyi birkát sosem láttam egy helyen.
2012. ápr. 29. 14:06
22/22 A kérdező kommentje:
ja, meg ingyen lehetett bemenni a Parlamentbe és kihasználtuk az alkalmat (ha már ott vagyunk) és sorban állás ideje alatt egy fura ember (aki talán nem is hülye csak le volt csövesedve) ott mondogatta az embereknek hogy Viktorék hogy tönkreteszik ezt az országot :D
2012. ápr. 29. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!