Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok egy olyan program...

Támogatnátok egy olyan programot, hogy hogyha két ember összeházasodik és csinálnak legalább 1 gyereket, akkor az állam ingyen ad nekik egy lakást, amit tilos eladni vagy másoknak kiadni?

Figyelt kérdés
Megoldaná ez a program Magyarország csökkenő népességének problémáját?

2012. ápr. 20. 20:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
De most komolyan.Hogy gondolod?? Mert valaki nagyon jól leírta,hogy mivel járna,mennyi költséggel járna,és ott ahol munka nincs,mindenki tele van adóssággal ott hogyan teremtenéd elő a lakásokat?És mi van azokkal akiknek már van gyerekük,de nincs lakásuk??Vagy ki dönti el,hogy ki hol kaphat ingyen lakást??Én született budapesti vagyok,akkor nekem Budapesten járna lakás?? Mégis hol? 16 kerületben ahol élek,vagy a Rózsadombon ahol szeretnék élni??Az ötleted kivitelezhetetlen,és a népesedési problémát sem oldaná meg.
2012. ápr. 20. 21:03
 12/17 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy a városiakat elsősorban panelházakban szállásolnák el, a vidékieket meg kisebb parasztházakban, amiknek nincs nagy rezsije.
2012. ápr. 20. 21:10
 13/17 anonim ***** válasza:
95%

ma 21:10

Ugye te most vicceltél??

Én városi vagyok.16 kerületben kertes házban élek.(albérletben)Gyerekkoromban is Budapesten éltem,kertes házban.Kizárt,hogy akik városban kertes házakban,társasházakban laktak/laknak,azok bemennek egy panelba.És ott hogyan tovább.Ki kapja meg a 4 szobása panelt,a 3 szobás panelt,és az 1 szobás panelt???

Felteszel egy kérdést,de fogalmad sincs hogy kéne..

Na ez így felejtős ahogy van.

2012. ápr. 20. 21:24
 14/17 anonim ***** válasza:
27%

"De vegyétek már észre, hogy nem nálunk van túlnépesedés, hanem Kínában és Indiában."

Nem mi? El tudsz úgy sétálni tíz kilómétert, hogy ne találkozz élő emberrel? Ki tudod úgy hajtani a marháid legelni, hogy ne lépj más tulajdonában lévő vagy önkormányzati földre? Ki tudsz úgy menni horgászni, hogy senki vizét ne háborgasd ezért engedélyt sem kell váltanod? Ha ezek egyikére is nemmel válaszolsz akkor túlnépesedés van. Honfoglaló őseink 300 ezer körül voltak akkor még tudtál ott legeltetni ahol akartál, ma már a világ minden földje kevés lenne, csak Magyarország lakosságának ahhoz, hogy mindenkinek jusson.

2012. ápr. 20. 21:51
 15/17 anonim ***** válasza:
9%
Ilyen már volt! Én egy szocializmusban épült iparvárosban lakom, ide éppen azért csődültek a fiatalok a 70-es, 80-as években, mert mihelyst útban volt a gyerek, azonnal kaptak lakást. Máshol kellett várni rá néhány évet.
2012. ápr. 20. 22:26
 16/17 anonim ***** válasza:
88%
Ez mind szép és jó, de honnan szerzed a lakásokat? Még úgyis, hogy csökken a népesség, naponta többszáz gyerek születik, tehát naponta többszáz lakást kéne szétosztogatni. Ezt még nálunk sokkal gazdagabb országok sem engedik meg maguknak.
2012. ápr. 21. 01:58
 17/17 Valaki0702 ***** válasza:
59%
Ezt addig támogatom ameddig csak a MAGYAR emberekre vonatkozik és a cigányokra és külföldiekre NEM.
2012. ápr. 21. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!