Gyurcsány Ferenc mikor adja elő a szakdolgozatát?
"Nekem sincs diplomám, akkor én nem kritizálhatom a Schittet?
Hol élsz te?"
De kritizálhatod. Viszont egy ugyan olyan csalónak semmi erkölcsi alapja nincs rá.
Feri, hol van a dogád?
"De kritizálhatod. Viszont egy ugyan olyan csalónak semmi erkölcsi alapja nincs rá.
Feri, hol van a dogád?"
Schmitt plagizált, csalt és így kiválóra végzett, dícsérettel!
Gyurcsány 2-est és 3-ast kapott rá!
Na most ha csalt akkor azt rendkívül sza.ul tette. Maximum azt akarja titkolni hogy gyatra a minősége a művének!
Tényleg egyre inkább azt éárzem hogy az egész Gyurcsány doga a fidesz figyelemelterelése! Hisz nekik van több érdekük arra hogy ezzel a semmiséggel foglalkozzanak az emberek az új adók, megszorítások helyett...
Részemről befejeztem a témát mert ebben a hazugságban nem veszek részt!!
"Viszont egy ugyan olyan csalónak semmi erkölcsi alapja nincs rá."
Azt viszont neked kellene bizonyítani, hogy csaló!
Ha nem tudod,-perelhető vagy! Kell ez neked?
Jelzem: érdemjegyet kapott rá, tehát kellett, hogy legyen, amire a jegyet kapta, azt nem ő őrizte, ergo követeld az oktatási intézménytől, ne itt a GYIK-en.
"Azt viszont neked kellene bizonyítani, hogy csaló!"
Oké. Nincs meg a dolgozata. Az egyeteme többször állította, hogy 100%-ig biztos benne, hogy nem szelektálták... aztán egyszer csak bejelentik, hogy szelektálták. Elég röhejes.
"Ha nem tudod,-perelhető vagy! Kell ez neked?"
Kell. Perelj!
"Jelzem: érdemjegyet kapott rá, tehát kellett, hogy legyen, amire a jegyet kapta, azt nem ő őrizte, ergo követeld az oktatási intézménytől, ne itt a GYIK-en."
Persze, Pali is kapott rá. Elég béna érv ez, hogy jegyet kapott rá, pláne, hogy tudjuk milyen kis csókos volt az akkori rendszerben.
"Gyurcsány 2-est és 3-ast kapott rá!
Na most ha csalt akkor azt rendkívül sza.ul tette. Maximum azt akarja titkolni hogy gyatra a minősége a művének!"
Persze. Nyilván ez magyarázza a szakdogájának hiányát.
"Tényleg egyre inkább azt éárzem hogy az egész Gyurcsány doga a fidesz figyelemelterelése! Hisz nekik van több érdekük arra hogy ezzel a semmiséggel foglalkozzanak az emberek az új adók, megszorítások helyett...
Részemről befejeztem a témát mert ebben a hazugságban nem veszek részt!!"
Figyelj. Ez az egész ügy, a plágium meg ez is egyértelműen politikai parádé. Azt hiszed, hogy Paliról nem tudták, hogy másolt a dogája? Dehogy nem, csak várták az alkalmat, amikor ezt a lapot ki tudják játszani. Meg is tette a baloldal. Erre mi volt a válasz?
Ugyan ez. Gondolom a jobbosok meg tudták, hogy Feri dogája körül ugyan úgy gebasz van, ezért feldobták nála is ezt a témát. Ez csak politika, ettől függetlenül ha Palit lemondatták egy kisdoktori másolásért, ami nem is tudományos fokozat, akkor Feri is takarodjon, eleget bizonyított ő már, ez már csak pont az i-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!