Ki lophatta el Gyurcsány dolgozatait? A jobboldal?
Ugyan ki?
Ő maga lopta = lopatta el!
Ekkora cirkusz után, mint ami volt S.P. esetében is, nem gondolod, hogy engedi megnézni az övét???
Hát nem ez a legfőbb problémám.
Aki tisztában van az ilyen anyagok tárolásának, kezelésének módjával, nem is kérdez ilyent, magától is tudja.
Ha valóban 2-est, 3-ast kapott rá akkor nem hiszem hogy más írta volna meg helyette! Azok valóban 4-5-ösek szoktak lenni.
Én kivárom. Majd meglesz.
Bár tegyük hozzá! Gyurcsánynak jelenleg semmilyen állami tisztsége sincs! Szerintem sok svindlis politikus van. Ugyanakkor nem mindegy hogy az éppen kormányzati tisztséget tölt be vagy sem!
SP-nél sem az volt a baj hogy csalt hanem hogy egyrészt ő a köztársasági elnökünk!! Másrészt kategórikusan kikérte magának hogy az ne a saját dolgozata lenne a saját gondolataival!! És még most is úgy tesz mintha az nem egy az egyben lenne összerakva két könyvből...
Szóval bocsi de a Gyurcsány dolgozat nem oszt, nem szoroz sokat! Persze hacsak nem derülne ki hogy az is totál másik mű koppintása! De mivel nincs kormányon és jelenleg egy 2%-os párt vezetője így azért ne csináljunk belőle hisztériát...
Talán segíthetek ha leírom estemet. Régen történt: A cég bekérte a szakmunkásoktól a bizonyítványt ,meggyőződés céljából. Mondtam a főnőknek
- Az enyém nincs meg - válasz
- Menjan az iskolába és kérjen Másolatot. - Mentem. Kértem és kaptam. Ezekszerint az eredeti megvolt Nem érdekes? Egy szakmunkásképző intézetben megőrzik az okmányt,egy felsöfokú micsodába,izében,vagy hogyhíjjákban,netán hogyishííííjjááááááákban nem! Nahááááááát röhög a pájlim. És pont azét akinek nagyon kéne,hogy mosakodhasson vele
Másról van itt szó: gyűlöletről és bosszúról.
Amikor a maszop nem lehetett tovább is kormányon,mondta a mostani vezetésnek:- ott fogunk betartani nektek ahol csak tudunk. Ez volt a Schmitt Pál ügsy Ha gondoltak is rá,hogy így folytatódik,gondolhatták "sebaj eddig is hazudtunk,nem kell megijedni,megy az nekünk. Hazudunk ezután is"
Hát ez van híveim vagy riválisaim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!