Ki lophatta el Gyurcsány dolgozatait? A jobboldal?
2012. ápr. 11. 08:22
11/11 anonim válasza:
Nem vagyok politikus, se közszereplő. A saját szakdolgozati példányom egy költözés után veszett el valahogy. Elektronikus formában meg rég nem volt meg. Bementem az egyetemre, hátha... De már nekik sem volt meg.
Te jó ég, biztos az enyémet is a jobboldal meg a bal lopatta el! Úristen, támadás áldozata lettem...
Palibácsi pedig megérdemelte. Minden egyes olyan ember, aki tisztességesen írta meg a dolgozatát, kutatott olvasott hónapokon keresztül, az egyetért azzal, hogy lopás a szellemi termék eltulajdonítása is. Akkor még nem volt internet, sem álltak ennyire a plágium kérdésben toppon. Jogosan feltételezte, hogy ez soha sem derül ki.
De ha már kiderült, méltó módon vállalja a következményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!