Az 1989-es Orbán Viktor és a mai Orbán Viktor az már nem úgyanaz az Orbán Viktor?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 18. 22:02
2/14 anonim válasza:
A kérdésben benne van a válasz.A mai Orbán nem ugyanaz.A régit tiszteltem és felnéztem rá és tetszett hogy olyan lázadó , amolyan "megtöröm a szokásokat" ember , farmerben , hosszú hajjal politizálni ..ehhez nem kevés bátorság kellett.
De a mai Viktor egész más ember.A fidesz sem ugyanaz ami volt.Régen a fiatalokat támogatta hisz azért jött létre.De ma valami konzervatív borzalom lett belőle.
3/14 anonim válasza:
Én inkább posztkádárinak nevezném azt, ami ma van. Beálltak a sorba az előző rendszer politikusai, gazdasági vezetői mellé, sokszoros milliárdosok lettek. Na és mi van a többi kilenc és fél millióval? Az mi ki a fenét érdekel? Orbánékat ugyan nem.
4/14 A kérdező kommentje:
A video végén a szavazz a fideszre video nagyon állat :DDDD
2012. ápr. 18. 22:12
5/14 anonim válasza:
A Baljós árnyak Anakin Skywalker-e se ugyanaz mint a Sithek bosszúja Anakin Skywalker-e. Orbán mestert elcsábította a sötét oldal, ez van...
6/14 anonim válasza:
Ugyanolyan öntelt, önmaga nagyságának téveszméjébe belehülyült pojáca, mint amilyen 1989-ben volt. Tiszta Mussolini, már elnézést.
7/14 anonim válasza:
Én se Orbánt, se a FIDESZ-t védeni nem akarom, de lenne egy kérdésem. Akik erre a kérdésre válaszoltak - beleértve a kérdés felvevőt is - mennyit változott az elmúlt 20 évben?
8/14 anonim válasza:
kedves elöttem szóló, nem mindenki rossz irányba változik, valakiből jobb ember lesz.
9/14 anonim válasza:
Mai politikai élet szereplői akik lelkes és KISZ és MSZMP tagok voltak , sokkal nagyobbat változtak . Minden párt televan velük . Ők akkoriban sztálinistáknak vallották magukat , mert jobban szerettek volna érvényesülni . A demokrata és a kommunista között sokkal nagyobb a különbség , mint a konzervatív és a liberális között . De olyan is van , aki megakadt a mátrixban , harcol a demokráciáért és egyszerre van oda Kádárért , mert szerinte demokratizálta a kultúrát .
10/14 anonim válasza:
Orbán Viktor egy tiszteletre méltó lázadó volt, nagyszerű szónok, bátor, reménytkeltő ember. Ma egy dacos kis figura, aki semmit nem váltott be abból, amit annak idején ígért nekünk. Szerettük és ma nem szeretjük. Akik megmaradtak a híveinek, azok vagy haszonélvezői a rendszerének, vagy nem értenek semmit a körülöttük zajló eseményekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!