Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy párt alapításához szükség...

Egy párt alapításához szükség van valamilyen iratra? Azt tudom hogy 10 tag kell.

Figyelt kérdés

Szeretnék pártot alapítani, a név már megvan : Független Magyar Nemzeti Párt (FMNP)

Mielőtt valaki nekiállna viccelni vagy bunkózni, én ezt komolyan gondolom. Már 4 tag van, már csak 6 kell.

Szeretnénk egy igazi, működőképes, és ténylegesen az ország érdekeit és az emberek érdekeit szem előtt tartó tömegpártot létrehozni. (nem rétegpártot...)

Már a honlapot is elkezdtük csinálni.

Párt alakításához milyen iratra lenne szükség? És konkrétan kinél lehet információkat szerezni arról, hogy hogyan lehetne a párt bejegyzett és legális? (tehát nem feketén működő) Milyen iratokra lenne szükség?

2012. ápr. 17. 16:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az alapításhoz is kell pénz. Az eljárási illetéket meg kell fizetni. Ezért mondtam, hogy konzultálj ügyvéddel.

Teljesen mindegy, hogy milyen rétegek vannak szabadon, nagy részük nem rendelkezik elég taggal, vagy alacsony a szavazási hajlandósága. Mint mondtam, olyan réteget kell keresni, ahol van ismeretség, innen indulj ki.

2012. ápr. 17. 18:35
 12/17 A kérdező kommentje:
És mennyi lenne az eljárási illeték?
2012. ápr. 17. 18:36
 13/17 anonim ***** válasza:
42%

Szerinted egy 19 éves "gyerekben" mit lát a tömeg?

SEMMIT.

Egyáltalán milyen végzettséged van?

Aztán ha közben egyetemen is vagy akkor,hogy igazgatnád a "pártodat",kettő együtt nem megy.

Szerintem szállj le a földre.

2012. ápr. 17. 20:14
 14/17 anonim ***** válasza:
Nézd meg az illetékekről szóló törvényben, lövésem sincs fejből mennyi.
2012. ápr. 17. 20:27
 15/17 A kérdező kommentje:

40%-os légy oly szíves és hanyagolj. Nem vagyok kíváncsi a beszólogatásaidra, meg nyilván nem véletlenül vagy ennyi %-on.

Úgy hogy ha megkérhetlek, mellőzd ezt a kérdést.

2012. ápr. 17. 21:12
 16/17 anonim ***** válasza:
20%

A cél 10% alá menni,na de tudod az igazság a legfájóbb és hogy akarsz te igy politikus lenni?

Kérdez tőled egy újságíró olyat ami nem tetszik akkor megmondod,hogy inkább hanyagolj?

Vicc.

2012. ápr. 17. 21:27
 17/17 A kérdező kommentje:
Igazság fájó??? Ne haragudj, de a sértegetés és az igazság nem egy és ugyan az. Kérdezni valamit és kiokítani valamivel szintén nem ugyan az.
2012. ápr. 17. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!