Egy párt alapításához szükség van valamilyen iratra? Azt tudom hogy 10 tag kell.
Szeretnék pártot alapítani, a név már megvan : Független Magyar Nemzeti Párt (FMNP)
Mielőtt valaki nekiállna viccelni vagy bunkózni, én ezt komolyan gondolom. Már 4 tag van, már csak 6 kell.
Szeretnénk egy igazi, működőképes, és ténylegesen az ország érdekeit és az emberek érdekeit szem előtt tartó tömegpártot létrehozni. (nem rétegpártot...)
Már a honlapot is elkezdtük csinálni.
Párt alakításához milyen iratra lenne szükség? És konkrétan kinél lehet információkat szerezni arról, hogy hogyan lehetne a párt bejegyzett és legális? (tehát nem feketén működő) Milyen iratokra lenne szükség?
Az alapításhoz is kell pénz. Az eljárási illetéket meg kell fizetni. Ezért mondtam, hogy konzultálj ügyvéddel.
Teljesen mindegy, hogy milyen rétegek vannak szabadon, nagy részük nem rendelkezik elég taggal, vagy alacsony a szavazási hajlandósága. Mint mondtam, olyan réteget kell keresni, ahol van ismeretség, innen indulj ki.
Szerinted egy 19 éves "gyerekben" mit lát a tömeg?
SEMMIT.
Egyáltalán milyen végzettséged van?
Aztán ha közben egyetemen is vagy akkor,hogy igazgatnád a "pártodat",kettő együtt nem megy.
Szerintem szállj le a földre.
40%-os légy oly szíves és hanyagolj. Nem vagyok kíváncsi a beszólogatásaidra, meg nyilván nem véletlenül vagy ennyi %-on.
Úgy hogy ha megkérhetlek, mellőzd ezt a kérdést.
A cél 10% alá menni,na de tudod az igazság a legfájóbb és hogy akarsz te igy politikus lenni?
Kérdez tőled egy újságíró olyat ami nem tetszik akkor megmondod,hogy inkább hanyagolj?
Vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!