Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért tűnt el Gyurcsány...

Miért tűnt el Gyurcsány Ferenc szakdolgozata?

Figyelt kérdés
Aki megtalálja, ötvenezer forint üti a markát.

2012. ápr. 16. 07:30
1 2
 11/15 Sz1u ***** válasza:
4%

Nekem így is vannak elképzeléseim, hogy hol lehet a diplomamunkája.

Viszont egyértelműen akkor tudnánk a hollétét, ha a "A Balaton-felvidék szőlészete és borászata” című dolgozatnak a "Tokaj-hegyalja szölészete és borászata" lenne a címe.

2012. ápr. 16. 10:47
 12/15 Andizsuzsi ***** válasza:
57%

"Csak a meglétének bejegyzését az indexben, az látható"

De ugye azért azt nem mondod, hogy úgy jegyezték be az indexébe, hogy diplomát nem kapott?

2012. ápr. 16. 10:53
 13/15 anonim ***** válasza:
48%
Szakdolgozatot nem kellett írnia és így adták oda neki a diplomát... minden a komcsi múltjában keresendő. Sokan diplomáztak és doktoráltak semmi tudásra. Csalás ez is, mint minden ami a kommunizmusban volt.
2012. ápr. 16. 11:04
 14/15 Andizsuzsi ***** válasza:
66%

Utolsó! Én nem fogok leállni veled vitatkozni, nyilván a pécsi egyetem is meghamisította az összes jegyzőkönyvet, amikkel dokumentálták a diplomamunkákat.

Viszont. Az én szüleim is a szocializmus idejében diplomáztak, anyám család és munka mellett, az ő nevükben kikérem, amit írtál. És gondolom a téged tanító pedagógusok, a világra segítő orvos stb. is mind érdemtelenül kapták a diplomájukat.

2012. ápr. 16. 11:17
 15/15 anonim ***** válasza:
30%
Még szárad.
2012. ápr. 16. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!