Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mégis lesznek egyetem bezáráso...

Mégis lesznek egyetem bezárások? Köztük a nemzetközileg is elismert Corvinus.

Figyelt kérdés

Összesen 4 fővárosi és 4-6 vidéki egyetem maradna.

[link]

2012. ápr. 15. 08:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
59%
Nekem a bezárás ellen tiltakozó facebook oldaluk tetszik, ahol a fő érvük az, hogy ott vannak a legmagasabb ponthatárok. Mintha az bármit is jelentene.
2012. ápr. 15. 22:27
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha Corvinust szétszedik, akkor iszonyatosan mellélő a kormány, ugyanis itt van az egyetlen normális gazdasági képzés az országban és az egyetem szemlélete pedig kifejezetten modern a maradi ELTE-hez és BME-hez viszonyítva. (lehet, pont ez nem tetszik a Rózsiéknak)
2012. ápr. 16. 08:13
 13/13 anonim válasza:
100%
Kár szidni a Corvinus-t, mert bár lehet, hogy aránytalanul ki van emelve a többi gazdasági képzést folytató egyetem és főiskola közül, de ez az egyik legjobb képzést nyújtó felsőoktatási intézmény a saját kategóriáján belül. Nem érdemes véleményt nyilvánítani, addig amíg valakinek nincsen pontos információja arról, hogy milyen ott a képzés színvonala. Az azért elárulhat valamit, hogy (akár jogosan, akár nem), de valamiért az ott tanulóknak a legjobb a munkaerőpaci kilátásai a gazdasági oktatást folytató intézmények közül. Azt nem állítom, hogy nincsen hasonló jó egyetem az országban ezen a területen, de hogy a Corvinus az egyik legjobb, az tény. Még akkor is, ha sajnos divattá vált szidni mind a Corvinuszt, mind pedig azokat, akik gazdasági szakon tanulnak. Nem szabadna azon vitatkozni, hogy melyik diplomás hasznosabb a társadalom számára, mert nincs értelme. A kérdésre válaszolva: én csak remélni tudom, hogy ez csak egy újabb eszement ötlet, ami aztán elhal.
2012. ápr. 17. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!