Mivel lepnéd meg Schmitt Pált a 70. születésnapja alkalmából?
ja, gpotter, hiszen a válaszadók többsége élt is akkor, sőt annyira idős is volt már, hogy felfogja mi az hogy aranyérem
hülye
"Azaz a tényleges másolás csak 15-20 oldal. A doktori pedig az akkori követelményeknek megfelel."
ez tömény hazugság 14-es
nem, nem felelt meg az akkori követelményeknek
csak nem merték kerek perec leírni
22-es.
Aki nem élt akkor, vagy túl fiatal volt, az most milyen jogon ítélkezik? Ennyi erővel Kossuth Lajost is pocskondiázhatjátok, Ő is követett el hibát.
ma 03:09
Örülök, hogy szerinted töménytelen hazugság a bizottság összegzése és állásfoglalása, és biztos vagyok benne, hogy Te saját magad ellenőrizted, időt és energiát nem sajnálva rá, ezért mered ilyen határozottan kijelentei, és kétségbe vonni az ő szavukat... Nem érzelmek alapján döntöttél így, ez szinte bizonyos. Bocsánat, hogy az egyetem hivatalos jelentésével késégbe mertem vonni a Te szavadat.
Nem hiszitek, hogy miféle olimpiai bajnok Plágium bácsi?!
Tessék, benne van a linkben.
Schmitt Pál: 1968, Mexikóváros vívás párbajtőr, csapat
1972, München vívás párbajtőr, csapat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!