Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán mit akar ezzel a "Gyerme...

Orbán mit akar ezzel a "Gyermelyi tésztával"illetve gyárral? Lent

Figyelt kérdés
Aki gyakorlott bevásárló,az tudja,hogy a Gyermelyi tészta jó,jó,de állatira drága.Majdnem 400 Ft egy csomag.Gondolja,hogy akkora kereslete lesz ennek a márkának ilyen ár mellett??Számtalan más tészta termék jóval olcsóbb,így nyílván való,hogy a vásárlók akiknek számít 100-150 Ft, nem a Gyermelyit fogják a kosárba tenni.Ennyi esze lehetne már.
2012. ápr. 13. 13:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ebben az országban élnek sokan olyanok is, akiknek a Gyermelyi árban megfelel. Vagy mert kevés tésztát esznek, vagy mert nálad jóval többet keresnek.

Másrészt. Létezik export is, nyilván megvan a regionális külső piaca is a cégnek, hiszen nyereséges. Úgyhogy szerintem nem a te problémád, hogy kinek és hova adja el az árut. Te maximum megveszed vagy sem.

2012. ápr. 13. 20:45
 12/17 anonim ***** válasza:

Valószínűleg Juniós támogatással épült a gyár és munkahely teremtő zöldmezős beruházásban, támogatásban. Így Orbán apuka saját gyermekének akarja érzi tehát a fogantatásnál jelen akart lenni valamint egy kis ingyen reklámot csinált magának és pártjának.

Közben régi magyar cégek mennek csődbe és küldenek el 200 embert fű alatt mert nem pártszimpatizánsok.

2012. ápr. 13. 21:20
 13/17 anonim ***** válasza:

Válasszuk ketté a dolgot.

A Gyermelyi árban is, minőségben is középkategóriás termék. Eddig is vették és eztán is fogják. Piacképes, eladható tésztát gyárt, ismert márka ráadásul, és nem csak itthon.

Orbán viszont megígérte az egymillió munkahelyet, tehát minden adódó alapkőletételnél és gyármegnyitónál ott fog állni. Mert megígérte. Mert kell neki a reklám.

Akinek minden 100-150 Ft számít, annak a középkategória is sok. Gond akkor van, ha az ő pénztárcájához nem talál semmit. De erről nincs szó, úgyhogy felesleges az aggodalom.

2012. ápr. 13. 21:35
 14/17 anonim ***** válasza:
Bár én nem nagyon politizálok,de a Gyermelyi tészta gyár helyett,inkább a cukor gyár újranyitásánál pózolna,mint ahogy tette "hófehér köpenyben".Én például évekig ezt a terméket vettem,míg az ára valóban elfogadhatatlanul magas lett,mint általában minden magyar terméknek:)))Az azért valóban pofátlanság,hogy a sikert magának könyvelteti el,az ország elött.
2012. ápr. 13. 22:44
 15/17 anonim ***** válasza:
Orbán ott pózol, ahol gyár épül. Én már azt is csodálom, hogy egyáltalán van, aki ilyen piacellenes helyzetben egyáltalán befektet Magyarországon. Szóval nem tud válogatni... Ez jutott neki.
2012. ápr. 13. 22:53
 16/17 anonim ***** válasza:
De miért zavar téged, hogy egy magáncég gyárat épít magának? Legalább lesz pár új munkahely. Az már az ő gondjuk lesz, ha nem tudják eladni, bár nyilván végeztek valami piackutatést, nem csak a vakvilágba építketznek.
2012. ápr. 14. 14:46
 17/17 anonim válasza:
én nem csipázom ezt a pasast
2012. máj. 2. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!