Nálunk miért a kisebbségek jogai a legfontosabbak? A magyarokkal (többséggel) ki törődik?
jah, de azzal nincs mit csinálni, mindig lesz velük gond.
Olyanokkal akik, nem tartóznak ide, europában, legyen cigány, arab vagy bármi, mindig lesz próbléma, kár hogy a bal oldali politikusok nem vették észre, nézzük csak most ami történik franciországban..
A cigányok kulturája egyszerüen, az hogy lopásból segélyböl éljenek, házasodjanak 12 évesen, szüljenek 10 gyereket, és ne menjenek tanulni, kb mint az arabok, bár ott legalább a férfi megy tanulni..
Ezen nem lehet változtatni, hiszen ez a kulturájuk, mi magyarok se szeretjük mikor valaki, megmondja nekünk hogyan viselkedjünk.. Sajnos ez van, ha elvesszük a segélyt, legalább nem adunk nekik ingyen pénzt, akkor csak a lopás marad..
Persze akkor még jobban összevesszünk európával, ha "magukra" hagyjuk öket..
"Ezen nem lehet változtatni, hiszen ez a kulturájuk, mi magyarok se szeretjük mikor valaki, megmondja nekünk hogyan viselkedjünk"
Ez így van, nem lehet elítélni egyiket sem önmagában, csak amikor a két különbözőt összerakják, abból van a felfordulás.
Sajnos ilyen világban élünk. Most is nagyon sok mindent megtehetnek a cigányok, mert ha vki ellenük fordul, már kiabálnak h rasszizmus. Ha az ember kötekedik velük, hirtelen előkerül az egész családjuk, és még én leszek a hibás a végén, mert én piszkáltam őket, és mert ők 8an mást állítanak mint én.
És akkor nyomatjuk beléjük a pénzt "kisebbség felzárkóztatása" címszó alatt. És minden marad mégis változatlan, nem zárkóznak sehova...milyen érdekes.
Már előre félek mi lesz ha tényleg elterjednek a roma rendőrök. Akkor már a törvény is mellettük fog állni.
Nem vagyok rasszista...annyira. Semmi gondom a hazánkban élő, NORMÁLIS kisebbséggel. Engem sosem zavart ha más országból idetelepült vki, és itt éli az életét, normális körülmények között persze. De a cigányokkal csak a gond van, 95%-uk egy szutyok, büdös, erőszakos. Eltakarodhatnának oda ahonnan jöttek.
"Romákat rendőrnek!
A 6/2011. (V. 23.) ORFK utasítás a cigány származású fiatalok rendőrré válásának elősegítése érdekében a Rendőrség által biztosított támogatási rendszer létrehozásáról, valamint a rendőri szervek ezzel kapcsolatos feladatairól szóló 1/2010. (OT 1.) ORFK utasítást módosítja. Az utasítás célja a cigány származású fiatalok rendőrré válásának elősegítése. Ennek érdekében a pályázatokat ezentúl az Országos Roma Önkormányzathoz is meg kell küldeni. Ezen kívül módosultak a támogatás formájára és mértékére vonatkozó rendelkezések, valamint a támogatott kötelezettségei is.
Megtekinthető jogszabály: 6/2011. (V. 23.) ORFK utasítás"
Igen, igazad van kérdező. Én már akkor is ki voltam akadva, amikor pár éve volt egy botrány egy kisiskolában, hogy 2 osztály volt, az egyikbe csak roma gyerekeket irattak, a másikba jártak a magyarok. Az igazgatót kirúgták emiatt, mert diszkrimináció. Egy csomó cigány nőt meghallgattak, akik ott sírtak a sajtónak, hogy szegény gyereke, kirekesztik. És egyetlen egy magyar nőt nem interjúztattak meg, hogy mondjuk ő hogy éli meg. Hogy ő akarja-e, hogy a gyereke a roma gyerekkel tanuljon együtt. Aki nem tud rendesen magyarul, ellopja a zsebpénzét, tízóraiját, aki miatt nem lehet rendesen haladni a tananyaggal. És még a riporternek sem jutott eszébe esetleg erre rákérdezni. Mindenki a cigányokat sajnálta.
És sajnos ez megy ebben az országban. Mindenki állítja, hogy azért nem tudnak beilleszkedni, mert a magyarok kirekesztik őket. De talán nekik is akarni kéne beilleszkedni, de ők csak azt várják, hogy majd mi eltartjuk őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!