Ez kicsit késő április elseji tréfa lenne a HVGtől, vagy a Jobbik tényleg egy ekkora debil párt?
"még a NATO sem tűrné"
Látom a lelki szemeimmel, ahogy NATO-alakulatok masíroznak befele Magyarországra búzát védeni. Epic.
Éljen még egy mocskos hazugság a bal oldali sajtó jóvoltából!!
Itt van,mit akart a jobbik büntetni:
Ebből lett ez a hvg-s dezinformálás,hazudozás
Ebben az a dühitő,hogy amikor ezt a sok birka elolvassa,azonnal minden kétely nélkül beveszi ezeket a marhaságokat,anélkül,hogy utánajárna a dolgoknak,és lesz a maszopnak,lmp-nek egy új,birka antifa jobbik ellenes szavazója
előző vagyok
amúgy a jobbik már beperelte ezért a hvgt
már korábban írtam ide, és tényleg, kösz a korrekcióért (amennyiben ez igaz, és nem csak egy utólagos tűzoltogatás, visszakozás).
DE!
ismétlem - demokrácia és egyenlőség van (még). NINCS olyan hogy normális szexuális szokás és abnormális. VAGY az összes szexuális tartalmú reklámot száműzzük (amit nem biztos, hogy elleneznék), VAGY egyiket sem - mert ez szexuális hovatartozás utáni megkülönböztetés.
és mit csinálnak, ha ezt elérik? cenzúrázzák pl. az internetet? P!nk - Raise Your Glass c. számában két férfi csókolózik. nem lehet majd megnézni a videót a youtube-on? Az Amerikai pite 2-ben is férficsók van. nem lehet bemutatni a filmet?
akárhogy is, sok a fonákja a dolognak.
"cenzúrázzák pl. az internetet?"
Nem tartom elképzelhetetlennek. A Jobbik bevallottan nem demokratikus párt, szerintem bármikor készek lennének ezt megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!