Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez kicsit késő április elseji...

Ez kicsit késő április elseji tréfa lenne a HVGtől, vagy a Jobbik tényleg egy ekkora debil párt?

Figyelt kérdés
[link]
2012. ápr. 11. 19:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%

Fogadok, hogy ez csak a férfiakra vonatkozna, a nők meg hányhatnak a sok nyomorult lezbusz látványától.

(igen, igen, én nem vagyok fiú)

2012. ápr. 11. 20:05
 12/28 anonim ***** válasza:
72%

"Egy demokratikusan megválasztott párt törvényjavaslata."

Attól még lehet kritizálni azokat a törvényjavaslatokat. De nyilván te minden törvényt örömmel fogadsz, mert demokratikusan választott pártok hozták.

2012. ápr. 11. 20:12
 13/28 anonim ***** válasza:
18%
ááháháhháhá most jót nevettem. Nem debilezek le egy pártot, mert az elkorcsosult magamutogató buzeránsokat lakat alá akarja dugni. Egyébként is... Minden népnek olyan kormánya van, amilyet megérdemel. Sztoikus nyugalommal tűrtem az MSZP ámokfutását 8 évig, nem handabandáztam.
2012. ápr. 11. 20:16
 14/28 anonim ***** válasza:
84%

Látom, ismét előkerült a "normális meleg" - lehetne zsidó, cigány, stb - kártya.

Most ha jól értem, a Jobbik szerint nem baj ha valaki meleg, cigány, vagy zsidó, ameddig...ameddig..na, izé, szóval mégsem az. Tehát lehetsz zsidó, csak ne ünnepeld nyilvánosan a hanukát, - vagy majd jól felállítunk melléd egy keresztet, hogy tudd, hol a helyed - meg ha meleg vagy, ne sétálj a pároddal.

Röhej.

2012. ápr. 11. 20:20
 15/28 anonim ***** válasza:

Ez a gondolat tényleg röhejes, még egy ok, amiért titkolni fogom, hogy Jobbikos vagyok.

Én személy szerint az Andrássy úti bzifeszet nem engedném. Az bőven elég lenne. Moszkvában se lehet, a rohamrendőrök pakolják össze mindig a tüntető homikat emiatt.

De ez a csókolózási tilalom, meg minden. A társadalom eléggé kiveti az ilyen deviánsokat, nem kell ide rendőr is még.

Ez a beterjesztés úgyse fog előrejutni semerre. Amúgy meg nem kell félni, a Viktatúra 8-12 éve fog még hozni elég szankciót, hogy érezzük a törődést.

2012. ápr. 11. 21:13
 16/28 anonim ***** válasza:
71%

"hát akkor most tartsuk el a b.zikat is? "

hidd el, aki bevallottan "b.zi", az nagyobb eséllyel tart el téged, mint te őt. rengeteg meleg ismerősöm van, a legtöbb diplomás, egy munkanélküli sincs köztük. nyilván melegből is van vidéki munkanélküli suttyó, de ő kevesebb eséllyel vallja be magának vagy a környezetéhez, kikhez vonzódi.

2012. ápr. 11. 21:27
 17/28 anonim ***** válasza:
44%
szerintem a melegfelvonulások egy kicsit már túlzásszámba mennek, mintha provokálnák a szélsőséget. az meg ráharap - láthatjuk. az biztos, hogy akár kormányra kerülnek (amiben kétkedek) akár nem, egy ilyen törvényt nem fognak tudni keresztülvinni a parlamenten. többek között azért, mert sosem lesz 2/3-uk.
2012. ápr. 11. 23:35
 18/28 anonim ***** válasza:
36%

"Sok jobbikostól hallom mindig azt az érvet,hogy a cigányokat eltartsuk a börtönökben,és a többi gyilkost is,hát akkor most tartsuk el a b.zikat is?"

Nem. A Jobbik eleve önellátó börtönökben gondolkodik. Épp ezért kritizálja mindig a mai börtönöket mer jelenleg az adófizetők élősködnek a bűnözők. Egyébként támogatom a javaslatuk.

2012. ápr. 12. 01:55
 19/28 anonim ***** válasza:
*mert jelenleg az adófizetőkön élősködnek a bűnözők.
2012. ápr. 12. 02:01
 20/28 anonim ***** válasza:
25%
A Jobbikkal semmi baj sincs, idióták vagytok és nem értitek a politikát, a mostani vezetők csődbe visznek, majd meglátjátok butuskák!
2012. ápr. 12. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!