Ez kicsit késő április elseji tréfa lenne a HVGtől, vagy a Jobbik tényleg egy ekkora debil párt?
Fogadok, hogy ez csak a férfiakra vonatkozna, a nők meg hányhatnak a sok nyomorult lezbusz látványától.
(igen, igen, én nem vagyok fiú)
"Egy demokratikusan megválasztott párt törvényjavaslata."
Attól még lehet kritizálni azokat a törvényjavaslatokat. De nyilván te minden törvényt örömmel fogadsz, mert demokratikusan választott pártok hozták.
Látom, ismét előkerült a "normális meleg" - lehetne zsidó, cigány, stb - kártya.
Most ha jól értem, a Jobbik szerint nem baj ha valaki meleg, cigány, vagy zsidó, ameddig...ameddig..na, izé, szóval mégsem az. Tehát lehetsz zsidó, csak ne ünnepeld nyilvánosan a hanukát, - vagy majd jól felállítunk melléd egy keresztet, hogy tudd, hol a helyed - meg ha meleg vagy, ne sétálj a pároddal.
Röhej.
Ez a gondolat tényleg röhejes, még egy ok, amiért titkolni fogom, hogy Jobbikos vagyok.
Én személy szerint az Andrássy úti bzifeszet nem engedném. Az bőven elég lenne. Moszkvában se lehet, a rohamrendőrök pakolják össze mindig a tüntető homikat emiatt.
De ez a csókolózási tilalom, meg minden. A társadalom eléggé kiveti az ilyen deviánsokat, nem kell ide rendőr is még.
Ez a beterjesztés úgyse fog előrejutni semerre. Amúgy meg nem kell félni, a Viktatúra 8-12 éve fog még hozni elég szankciót, hogy érezzük a törődést.
"hát akkor most tartsuk el a b.zikat is? "
hidd el, aki bevallottan "b.zi", az nagyobb eséllyel tart el téged, mint te őt. rengeteg meleg ismerősöm van, a legtöbb diplomás, egy munkanélküli sincs köztük. nyilván melegből is van vidéki munkanélküli suttyó, de ő kevesebb eséllyel vallja be magának vagy a környezetéhez, kikhez vonzódi.
"Sok jobbikostól hallom mindig azt az érvet,hogy a cigányokat eltartsuk a börtönökben,és a többi gyilkost is,hát akkor most tartsuk el a b.zikat is?"
Nem. A Jobbik eleve önellátó börtönökben gondolkodik. Épp ezért kritizálja mindig a mai börtönöket mer jelenleg az adófizetők élősködnek a bűnözők. Egyébként támogatom a javaslatuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!