Büntetné a Jobbik a homoszexualitás népszerűsítését. Vélemények?
a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki „más azonos nemű személlyel folytatott szexuális kapcsolatot (fajtalanság), illetve egyéb más szexuális magatartászavart nagy nyilvánosság előtt népszerűsít, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő”
Egytől öt évig büntetné azt, aki „a fajtalanságot vagy más szexuális magatartászavart írásban, kép- vagy hangrögzítés, illetőleg más berendezés útján reklámozza, vagy ilyen cselekményben közreműködik
Elzárással vagy 150 ezer forintos bírsággal sújtaná azokat a homokos "párokat", akiket ugyan nem vezet a népszerűsítés szándéka, de például kézen fogva mentek az utcán, vagy nyilvánosság előtt csókolóztak.
a médiatartalom „nem jeleníthet meg követendő példaként és nem népszerűsíthet szexuális magatartászavart – különösen azonos neműek közötti szexuális kapcsolatot –, továbbá szexuális magatartászavaroknak teret adó rendezvényeket és szórakozóhelyeket sem”.
20:47!
Ahogy viselkednek? Értem azt, hogy van a melegek/leszbikusok között 1%, aki tangában vonaglik. De a többséget emiatt itélitek el. Ők azok, akik normálisan viselkednek, dolgoznak, adót fizetnek, bliccelnek a BKV-n, esznek a McDonald'sban - ahogy mindenki más. Az egyetlen különbség, hogy ha ő kézen fogva végigsétál a párjával a körúton, akkor megnézik, ha megcsókolja, akkor meg kb. leköpik. Nem dugja meg az utcán, nem vonaglik.
Az a baj, hogy ti a maradék 99%-ot is betiltanátok...
20:50!
És ha két lány? Amúgy meg, ahogy írtam, a saját nemedhez való vonzódásra a hajlam születéskor dől el. A többi lelki eredetű - a tudomány jelenlegi állása szerint. Az egyiket csak elnyomni lehet, meghazudtolni magadat, a többit meg meggyógyítani.
20:54!
Olvass vissza, és meglátod, hogy kik azok, akik hmmm... eléggé elutasítóan viselkednek velük szemben...
"A Jobbik országgyűlési képviselője egyértelművé tette, hogy a törvény a melegfelvonulást, pontosabban az ott tapasztalható propagandát és erkölcstelen viselkedést hívatott megakadályozni, valamint az egyes televíziós műsorokban megnyilvánuló kijelentéseket és viselkedéseket, melyek a homoszexualitást népszerűsítik"
Most a gárdista avatásokról beszélünk? :)
07:22!
"ócska hazugság[...], hogy a jogszabály-tervezet minden homoszexuálist büntetne, pusztán a nemi vonzódásuk okán. [...] az sem igaz, hogy a büntetés alkalmazandó lenne azokra az egynemű párokra, akik az utcán kézen fogva járnak, esetleg megcsókolják egymást. Természetesen a törvény nem érinti a filmeket és egyéb televíziós műsorokat sem, legalábbis nem főszabály szerint.[muhahaha, majd jön a többi szabály is][...] a törvény a melegfelvonulást, pontosabban az ott tapasztalható propagandát és erkölcstelen viselkedést hívatott megakadályozni, valamint az egyes televíziós műsorokban megnyilvánuló kijelentéseket és viselkedéseket, melyek a homoszexualitást népszerűsítik és próbálják meg zsinórmértékké tenni. "
Nagy ívben teszek arra, hogy egy Jobbikos képviselő mit nyilatkozik. Egy politikus szava semmit nem ér már. Viszont a benyújtott törvény szövege az fix. Én olvastam a törvényt, korábban be is másoltam ide a cikkelyek szövegét. Keress vissza, és látod majd, hogy a szövegrészeket kifogásoltam. Igenis, ezek a törvények lehetőséget adnak arra, hogy elzárással büntessenek egy csókot, vagy akár egy kézfogást. Lehet, hogy egy jogásznak, és nem egy bölcsésznek kellett volna megírnia és benyújtania a törvénytervezetet.
De ha csak a melegfelvonulást akarják betiltani, írják azt a törvénybe! Korlátozzák a gyülekezési szabályt – ja, hogy ezzel az egyik alapvető jogot korlátoznák (amit aztán persze ellenük is simán fel lehetne használni, ezért sem ezt korlátozzák)? Amúgy én soha nem láttam olyan transzparenst, hogy „légy te is meleg!”. A melegfelvonulás célja nem a propagálás, hanem egy létező csoportra való felhívás. Más csoportra lefordítva: ha sokba került a Békemenet, akkor tiltsuk be, mi? A Jobbik legtöbb rendezvénye is sok rendőrt von el – tiltsuk be! Sőt, mondjuk azt, hogy nem is akarjuk őket látni, mert rossz eszményeket hirdetnek - emiatt tiltsuk be! Ja, ilyenkor már más a leányzó fekvése?
" Ja, ilyenkor már más a leányzó fekvése?"
Ige, ekkor jön az, hogy a sok fajmagyar háborog a jogok korlátozása miatt.
Alapvetően az mutatja, hogy balkáni koszfészek vagyunk, hogy egy eseményen képviselt világnézettel/eszmével nem vitázni akarunk, hanem betiltani azt, amikor az nyíltan és egyértelműen nem tör az emberek életébe.
A "legalább is a főszöveg alapján" kitétel meg bájos, mert egy olyan országban, ahol az alkotmányt hetente módosítják, majd pont egy törvényjavaslat marad érintetlen, ugye.
" akinek joga van rendezvényeket szervezni. "
A kocsigyújtogatás és a köztörvényes bűnözők ráuszítása az MTV büféjére nem rendezvényszervezés. Mondjuk a Jobbik sem nemzeti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!