Miért lett ez a mai gyerekekből? Mindegyik olyan, hogy csak a Facebook meg a Twitter az, hogy vallás az már csak egy vicc számukra.
Az én fiam egyházi iskolába jár,és nem azért,mert vallásosak lennénk,én például egyáltalán nem vagyok az,,hanem mert az ő számára ez volt a legmegfelelőbb.Sokan meg is kérdezték,miért a "papokhoz" járatom a gyerekem.
Erre az volt a válaszom: én nem ítélem el a vallásos embereket,sőt irigylem őket,hogy még tudnak hinni egy felsőbbrendű lényben,aki sokszor a lelki menedéket és a reményt nyújtja számukra.Sokkal kiegyensúlyozottabbak és optimistábbak a pedagógusok.Nemcsak leadják az anyagot a gyerekeknek,hanem figyelnek rájuk,megtanítják nekik,hogy mi a helyes és helytelen,mi a különbség jó és rossz között,és próbálják a legjobb,legbecsületesebb embert nevelni belőlük.Nem kell attól félnem,hogy a fiam rossz társaságba kerül,nyugodt vagyok minden nap,mikor az iskolában van,mert tudom,hogy jó kezekben van.Mindemellett nagyon szereti is a fiam az iskolát,a tanárokat,a hittant is,és a tanulást is.
Nekem pedig emberileg a példaképeimmé váltak az ottani pedagógusok.
12 éves vagy??? Kicsit ironikus így ilyen "ezek a mai fiatalok" kérdést feltenned.
Amúgy azért röhög az osztályod a Krisztus filmen, mert ez a menő, Jézust tagadni a menő. Aki nem így tesz, az lúzer szentfazék. Hívőnek lenni elég nehéz nem hívők között, lehetnek ilyen esetek. A másik eshetőség, hogy asszimilálódsz közéjük, ez szokott legtöbbször történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!