Ugye igazam volt? Hozzá nem értő, ostoba emberek ülnek a parlamentben. Sajnos látszik, hogy az életben soha nem dolgoztak, nincs meg a tehetség, a gyakorlat. Ennek még rossz vége lesz.
"Még jó, hogy a számítógépek előtt csupa hozzáértő ember ül."
Annyi kontár nincs az országban, hogy oda is jusson.
"Én jó ötletnek tartom, hogy kevesebb lett a játékgép, kevesebb ember szórja el a pénzét, és több marad a családoknál."
Így van.
42
Ne haragudj, de mi garantálja, hogy az illető nem veri el másra?
"Én jó ötletnek tartom, hogy kevesebb lett a játékgép, kevesebb ember szórja el a pénzét, és több marad a családoknál."
Tévedésben vagy, aki eddig is játékgépbe szórta a pénzét, ezután is megkeresi, hogy hol szórhatja el, ocsmány függőség a játékszenvedély.
"Ne haragudj, de mi garantálja, hogy az illető nem veri el másra?"
Igazából semmi. De az már biztos, hogy nem a játékgépbe megy, és az már eredmény.
Amúgy mire gondolsz, például mire másra verné el az ember?
"Tévedésben vagy, aki eddig is játékgépbe szórta a pénzét, ezután is megkeresi, hogy hol szórhatja el, ocsmány függőség a játékszenvedély."
Lehet, de mindenképp nehezebb lesz nekik megtalálni a módját. És akár kezeltetni is lehet, ha a család melléáll. Tudom, vannak olyanok, akiken nagyon nehéz segíteni, annyira belebolondultak a játékgépbe, számukra mindenképp jó első lépcsőnek, hogy kezdenek eltűnni a gépek. Aztán lehet további segítséget kérni.
Igen, ez tényleg jó. Így legalább majd mi fizetjük meg ezt a kiesést. Bravó.
Pedig a kérdező a játékgépekkel és adójukkal kapcsolatos cikket linkelt. A kérdésben szereplő kirohanást nem is nevezném kérdésnek. Nyilvánvaló, hogy rosszul megy az országnak.
A jó része pedig a játékgépekkel kapcsolatban, hogy egyre kevesebb lesz belőlük, és kevesebb pénzt fognak elnyelni.
Vagy mire gondolsz, milyen téren említsek valami jót is, ne csak rosszat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!