Amerikában nincs megoldva a feketebűnözés. A börtönök nagyobb részt még mindig bokszosoktól van tele. A fekák is gettósodnak, kerületekbe tömörülve élnek. Nem tudom milyen áll hírt olvastál, de Amerika számos részén van baj a fekete-fehér együttélésből.
Ellenben az USA rendőrsége rendesen odacsap a bűnre, ott nincs lacafaca.
2012. ápr. 10. 10:11
12/15 anonim válasza:
Az nem lázítás ha azt mondják a romák nagyobb arányban bűnöznek mint a nem romák .Csakhogy ennek szociológiai okai vannak . A cigány nép vándorló nép volt , nem az egyhelybenülő szakbarbár fajta ,a nyelvet kitanulták de az elején nem szívesen azonosultak a magyar identitással . A diktatúra alatt is úgy tömték őket pénzel , hogy nem srgített rajtuk . A magyar meg minden másfajta ember is lop , ha mélyszegénységbe kerül , tehát a romaság problémája az egész ország problémája , nem csak szociális alapon vet kegyelemről van szó segíteni kell rajtuk . Az ország nagyon nehéz helyzetben van , nem lehet mindent egyszerre csinálni a munkahelyteremtést és a jó ovodák és iskolák által jó irányba terelni és taníttatni minden szegény gyereket nem csak romákat .
2012. ápr. 10. 16:10
13/15 anonim válasza:
"Amerikában nincs megoldva a feketebűnözés. A börtönök nagyobb részt még mindig bokszosoktól van tele."
Mi van a fehérbűnözéssel? A magyar top 100 nem éppen egy színes bagázs.
2012. ápr. 10. 17:38
14/15 jin válasza:
Na engem próbálna kirabolni ez a tetves cigány , ezt meg a cigányok is szégyellik szerintem!
Vinni kéne koncentrációsba!arbecht macht Frei !!!
2012. máj. 10. 21:19
15/15 anonim válasza:
En nem vagyok antirasszista. Szerintem ennel jobban kene nevelni a kissebseget, es akkor nem lenne gond. Igenis tobb a bunozo kozottuk, es persze ezen is lehetne segiteni. Mellesleg akkor ki a top 100 bunozo Magyarorszagon?? ugyan mar... Ezek tenyek, de lehetne rajta valoztatni!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!