Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti nem vagytok büszkek Orban...

Ti nem vagytok büszkek Orban Viktorra?

Figyelt kérdés
Most lefogtok engem cseszni meg hurrogni de en valahogy büszke vagyok a miniszterelnökünkre.Jobbikos vagyok nem Fidesz-es de nekem tök tetszik,hogy Orban Viktor az egyetlen miniszterelnök aki "kemeny" es lesz*rja az EU-t.Egesz Europa rolunk beszel,hogy milyen jo ez az Orban.
2012. ápr. 8. 22:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Most nem akarok belemenni, hogy propaganda-e vagy sem, ciganyparti-e vagy sem en buszke vagyok ra.Orban tanult a celebektol, tudja h a negativ reklam is reklam es most garantaltan megtalalja a terkepen sok nyugat-europai Magyarorszagot!Ha mas haszna nincs is esetleg (bar nem tudom) ennyi tuti!:DDD

( jah es en is inkabb Jobbik-parti vagyok, de mindenben nem ertek egyet a Jobbikkal.)

2012. ápr. 8. 23:21
 12/22 anonim ***** válasza:
Én csak exdr. Schmitt Pálra vagyok büszke!
2012. ápr. 8. 23:46
 13/22 anonim ***** válasza:
84%

kolopele

Orbán nem akarja,hogy egy kis eltaposható ország legyünk..

-Per pillanat ő tapos minket,de egészen a földig.

2012. ápr. 9. 01:10
 14/22 anonim ***** válasza:
70%

A nyugatra fog minden rosszat és minden jót magára! Szuper erkölcsös ember!

De ha egy olyan emberre akarsz büszke lenni aki a komcsi ügynököket titokban akarja tartani de politikai beszédeiben a megtisztulást sürgeti!

Ha olyan embert akarsz aki elveszi a megtakarításainkat és azt majd egy későbbi kormány jóindulatára bízza!

Ha egy olyan kormányt akarsz aki összeveszik mindenkive!

Ha egy gazdaságilag hozzá nem értő kormányt akarsz aki a gazdagok jövedelmét növeli és a szegényekét csökkenti és csak növeli az adósságot...

Hát akkor valóban büszke lehet rá az ember...

2012. ápr. 9. 09:17
 15/22 anonim ***** válasza:

"22:53, ritkán pontozok, de ez megér egy zöld kezet."

Köszi a zöld kezet, az eredeti így hangzik:

Megy Rákosi a Tanácsba,

Körülötte fia-lánya,

Hangja cseng, mint ezüsharang,

Feje fölött békegalamb.

Jobbján munkás, balján paraszt,

Lába nyomán lapul a gaz,

Sárban, gazban kígyó kúszik,

Búza között konkoly búvik!

Kígyó fejét eltiporjuk.

Konkolyt, gyomot tőstől irtjuk!

Jó Rákosink, édesapánk,

Megvédjük mi drága hazánk!

Ha az ellen megtámadja,

Karunk, kardunk megszalasztja!

Megy Rákosi a tanácsba,

Vele tart a nép országa,

Mint vihar zúg népe hangja –

Nevét zengő nagy harangja.

Hazamentek a gyerekek,

Fehér ágyban szenderegnek,

Mosolyognak, azt álmodják,

Hogy Rákosi kezét fogják.

Pirkad az ég, jön a hajnal,

Egybeforr az éj a nappal.

Tovább szövik boldog álmuk –

Nagy Rákosi vigyáz rájuk.

2012. ápr. 9. 11:06
 16/22 anonim ***** válasza:
91%
"kemeny" es lesz*rja az EU-t.Egesz Europa rolunk beszel,hogy milyen jo ez az Orban. igazad van!érezzük is a saját börünkön,hogy milyen harcos miniszterelnökünk van aki nem enged a maga igazából!még jobb lenne ,ha valahol szlovákban vagy romániában lenne miniszterelnök
2012. ápr. 9. 12:09
 17/22 anonim ***** válasza:
Hajaj, fiamként szeretem. Még az se zavar, hogy az apám lehetne.
2012. ápr. 9. 12:37
 18/22 anonim ***** válasza:
Pali bácsit pedig unokámként.
2012. ápr. 9. 12:38
 19/22 anonim ***** válasza:

14/18

MENT A ZÖLD KÉZ:)))

2012. ápr. 9. 16:13
 20/22 Pro Patria ***** válasza:

"Inkább szégyen,hogy ilyen miniszterelnökünk van. Egész Európa ugyan ezt mondja. Csak árt a "szabadságharcával" az országnak. Az EU-t nem leszarni kell,hanem betartani a demokrácia törvényeit."

- Az a fenenagy "demokráciaféltés" csak ilyenkor jön elő belőlük, ha valaki a bankjaiknak érdekeit sérti. A Brüsszel által kritizált 10 pontból 9 a bankokkal kapcsolatos volt, a demokrácia féltése csak álságos köppeny.

Olyankor nem jut eszükbe a demokrácia, mikor Szlovákiában nyelvtörvényt adnak ki, megerősitik a Benes-dekrétumokat, embereket fosztanak meg állampolgárságuktól, a parlamentjükben Magyarország tankok általi lerohanásáról, betonnal való felöntéséről beszélnek...

Csak ha az őket kiszolgáló bankokat, és az összerabolt vagyonukat éri sérelem, de akkor aztán kongatják a fasisztaharangot!

A békemenet viszont kivette ezt a kártyát a kezükből, többé nem hivatkozhatnak diktatúrára, a nemzet kiáll a kormánya mellett, az ellentüntetők kínosan kevesen vannak, és azok is inkább egymást marják. Ráadásul legutóbb a lengyelekkel közösen esett meg a többszázezres felvonulás, Kelet-Európa ébredezik, és összefog. Újabb népek tavasza közeledik, ezért próbálják minden lehetséges eszközzel (támogatások megvonása, forint bedöntése) eltaposni még csírájában a "bajkeverő" Magyarországot. Tudják jól, hogy történelmünk során mi voltunk azok, akik mindig küzdöttek a szabadságért, és fellelkesítették a többi kisnemzetet is.

2012. ápr. 9. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!