Ha most lennének a választások, a parlamenti pártok közül kire szavaznátok, miért?
LMP:2
Fidesz:6
Jobbik:8
Semelyik:2
Mszp:0
LMP. Nagyon remélem, hogy nyernek/nagy beleszólásuk lesz 2014 után, mert az ő javaslataik többsége az egyedüli amelyekre lehet építeni és kivezetne a gondokból. Sajnos sokan hallomásból elítélik és nem nézik tárgyilagosan a lépéseik, csak elintézik egy szdsz2 legyintéssel. Tény, hogy ők nyerhetnének meg sok sok szavazót még, ha nőne az aktivitás és többen tudnának a dolgaikról (a legkevésbé elutasított párt).
Fidesz, Mszp (,DK) már leszerepelt (túl sokszor is, de az emberek felejtenek, vagy nem tudom, legnagyobb eséllyel sajnos szerintem megint e kettő közül fog győzni valaki).
Jobbikra soha nem szavaznék, de szerencsére ők megmaradnak 20% alatt, mert több ember nem vevő a gyűlölködésre.
Esetleg az újonnan alakuló mozgalmakra szavaznék még, de őket még kevésbé ismerem és nem hinném, hogy sok esélyük lesz.
Az lmp úgy van okos vagy
A szadesz kis fiókája
Szerinted miben más mint az szdsz volt??A legtöbb emberük onnan jött,ugyan az a romboló nemzetellenes szélsőlibsi ideológia,persze hogy sokan velük azonosítják
,mivel ugyan az csak más néven
Aki ezt nem látja az nem tudom hol él...
Az lmp egy láda sz.ar ami még éppen leesett mielőtt a szadesz kamionja fának ment
Remélem ennél tovább nem jutnak soha,sőt még innen is eltűnnek minél hamarabb,annál jobb az országnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!