Hány bőrt lehet még lehúzni kisemberekről (Matolcsy)?
Utolsó
-Hogy "FÁJNI FOG"-ezt Orbán király mondta,ezt illene tudni.
Előző voltam
(Hajdu-Bét sztori)
"És a bankadókhoz mit szóltok?
Kisemberekről volt szó a bankaadónál is? "
Azért azt ne felejtsd el, hogy minden adót beépítenek a szolgáltatás/termék árába, és a sor végén álló kisember fizeti ki!
"Utolsó
-Hogy "FÁJNI FOG"-ezt Orbán király mondta,ezt illene tudni."
Ez így igaz, a szocik azt mondták, hogy NEM fog fájni!
"Az a büdös libatolvaj, aki nem értett hozzá, amikor tönkretették a Hajdu-bét kft.-t."
1. Hajdú-Bét Rt.;
2. volt valami Négy mancs nevezetű brigád, akik kellemesen alávágtak a magyar libamájnak, hirtelen eltűntek a felvevőpiacok;
3. nem tudod eladni a termékedet, jön a csőd, ilyen egyszerű a piacgazdaság;
Négy mancsnak semmi köze nincs a Hajdú-bét sztorihoz.
Ha belinkeled Orbánt, akkor elhiszem, hogy ezt mondta.
A büdös libatolvaj biztos, hogy ezt mondta, ehhez nem is férhet kétség.De várj!
Megkeresem!
Ilyen a piacgazdaság?
Tudod mit?
Az ilyeneknek a börtönben a helye, mert nem tisztességesen jártak el, a honfitársaidat az öngyilkosságba kergették.Egy ilyen mocskos ember nem kerülhet a parlamentbe.
http://www.youtube.com/watch?v=I_e6iC7Um9Y
(kötelező megnézni)
Egyébként idézem:''
Bajnai a jól bevált jogilag tiszta csődbevitelt intézte el. Ez úgy ment, mint a Malév esetében is.
Add el mindened és béreld azt vissza, majd hirtelen fogyjon el a pénzed, mert mondjuk rossz üzleteket kötöttél, vagyis akinek fizetned kellene (pl. libatenyésztő beszállítók) azt már nem lehet kártalanítani semmiből.
Előző voltam !
Nem tudom, hogy mi köze lenne a 4 mancsnak.(Ők később pereltek az uniónál, ezzel tettek tönkre többeket, 8libatömés, de ez egy másik történet ,nem?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!