Miért kéne Gyurcsánynak börtönbe lennie?
előző megírta, igazából ezeket senki sem vizsgálja, és valószínűleg megússza, Snitt is csak azért bukott, mert a sajtó nagyon rákapott az ügyre. Szép csöndesen megússza az egészet...
Meg voltak a 8 év alatt autópálya építések, ahol 100milliárd (nem millió!)-val volt több a kiadás, lehet hogy nem az ő zsebébe ment, mert nem tudom, de ezeknek miért nem néz utána senki az elszámoltatás közepette?
Mennyi Feri imádó van itt, mindenki aki hozzászól 0%-on áll.
Annyi sikkasztási és politikai botrány még a világon nem volt mint az ő regnálása alatt. Az meg már csak hab a tortán, hogy a 2006-os tüntetésekért és azok szétveréséért is ő a felelős, mert miután elküldte a f.szba az egész országot nem mondott le.
Az meg hab a tortán, hogy ő még csak másolni sem tudta a szakdolgozatát mint Schmitt, mert nincs meg :D
Egyértelmű hogy ő adott utasítást hogy a 2006-os zavargókat a rendőrség szorítsa rá a békés Fidesz nagy gyűlésre, ezzel azt a látszatot keltve hogy a Fideszesek csinálják a balhét, meg jól meg lehetett verni őket is.
A többi korrupciós ügyről előttem írtak. Egyikért sem hallgatták ki gyanúsítottként.
Három dologért minimum.
1.A saját nemzete ellen uszított a kettős állampolgárságról való szavazáskor
2.szétverette a honfitársait, nem csak a gyújtogató huligánokat(akikről azóta se hallottunk)hanem az öregeket,gyerekeket,külföldieket,papokat, sőt még egy országgyűlési képviselőt is sikerült.És ezekre ő teljesen büszke volt.
3.Totálisan rossz,korrupt és pazarló kormányzása alatt 30% nőt az államadósság.
Ezért normális országban minimum börtön jár.
8/9-es
"Aki nem hülye az úgyis tudja,hogy ha nem is a fideszesek,de a fidesz csinálta a balhét"
-Ez nyílt titok,a fidesz csináltatta a zavargásokat,és a fél Pest szétveretését a huligánokkal.
9/9 "Milyen balhét?"
-Hogy,hogy milyen balhét???Most írtam le...vagy te hol voltál amikor napvilágot látott az Öszödi beszéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!