Képletesen, mi minden szövetséget tönkre teszünk?
Jó, akkor lássuk, zárójelekben a hibák:
"Egyébként meg elég hülyén fogalmazol(ide kéne egy vessző) szóval szerintem menj el nyelvtan órára =a nyelvtanóra egy szó, és nem kettő), hogy be pótold (bepótolni egy szó, és nem kettő) a lemaradásodat ...... kezd (helyesen: kezdd, ha felszólítasz) az 1. (sorszámneveket római számokkal, tehát I.) osztályban. Aztán 14 év múlva majd újra tárgyalhatjuk (újratárgyalni egy szó, és nem kettő) a dolgot."
De a legutóbbi kommented is förtelmes (a hibák szintén zárójelben):
"Hozzá tenném (hozzátenni egy szó, és nem kettő, és utána kéne egy vessző is, tehát rögtön két hiba) az én gépem mutatja a jót és a rosszat (vessző kéne ide) szóval szerintem, (ide viszont nem kell vessző) ne menj el nyelvtan tanárnak."
Szerintem tanulj meg írni, és aztán pofázz, a helyesírás-ellenőrző pedig csak szótári alakot keres, attól te még nem fogsz tudni magyarul, te majom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!