Volt már veled olyan, hogy választás utáni napon véletlenül pirosat vagy naracsságát vett fel és leszólták az emberek, hogy huuu fideszes stb?
2006-ban tetőtől-talpig narancssárga ruhában mentem szavazni. (Narancssárga póló, narancssárga nadrág, de még a hajgumim, meg a napszemüvegem is narancssárga volt.) Tettem mindezt egy akkor még erőteljesen szoci választókörzetben... :)
Nézni néztek, de beszólni senki nem mert. Maga voltam a két lábon járó propaganda, de belekötni hivatalosan nem lehetett, mert nem volt rajtam Fidesz-logó sehol, ruhát meg olyan színűt hord az ember, amilyet akar. :)
Mellesleg előtte 2002-ben delegált tag voltam a szavazóbizottságban, és éppen elég MSZP-s szemétséggel találkoztam (MSZP-s toll a szavazófülkében, "véletlenül" MSZP-snek titulált Fidesz-szavazat, stb), úgyhogy úgy döntöttem, kicsit hergelem a volt szavazóbiztos kollégákat. ;) Hadd legyen min csámcsogni, meg "mocskosfideszesezni" nekik, hogy gyorsabban teljen a nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!