Volt már veled olyan, hogy választás utáni napon véletlenül pirosat vagy naracsságát vett fel és leszólták az emberek, hogy huuu fideszes stb?
Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 21:25
2/11 anonim válasza:
ez vicces és szánalmas nem mszp-sek fidesz-esek jobbikosok vagy szadeszosak vagyunk hanem emberek.
Csak ezt sokan nem értik és ők talán még rosszabbak mint a pártok, pedig az elég nehéz 28/f
3/11 anonim válasza:
A munkahelyi egyenpóló piros. Viszont szinte mindenki a Jobbikhoz vagy FIDESZhez húz nálunk. Szerinted? :) Vicces, de nem csak választáskor, általában. De ha egyszer ez nézett ki jól. Nekem meg a kék a kedvenc színem ráadásul, pedig a kék pártot rühellem.
4/11 anonim válasza:
Nem öltözködéshez kapcsolódik, de az egyik ismerősünk annyira bele van b.zulva a Fideszbe, hogy kiirtotta az összes piros rózsát a kertjéből. Pfff.... Pedig azok a szegény virágok aztán semmiről sem tehetnek.
5/11 anonim válasza:
Bocs, de én röhögném ki azt, aki emiatt leszólna, mert ez dedós. Mellesleg az én leggyakrabban viselt színeim a fekete-fehér-vörös, farmerben pedig a kék, nyári öltözetben az ezüst-kék is, a narancssárgát meg max. mintaként hordom fekete alapszínnel. Nekem ezek a színek állnak jól és elismerően fordulnak utánam (nő vagyok). Ezeknek a színeknek semmi köze a politikához, de aki ujjal mutogatna rám politikai célzattal, azt tökön rúgnám ott helyben, hogy nappal látná a csillagokat (ha nő, akkor meg gáncsolnék rajta egyet).
6/11 anonim válasza:
Engem hatodikban "szívatott" (szerinte) az egyik kiskölök osztálytársam, hogy fideszes vagyok, mert narancssárga a tollam. :D Kiröhögtem. :D
7/11 anonim válasza:
Nekem a volt barátom annyira elvakult jobboldali volt (amúgy nincs bajom a jobboldali, nem elvakult emberekkel, pl. nagyszüleim is azok), hogy egyszer egy boltban kicsapta a hisztit, hogy ne merészeljek piros melegítőt venni. Úgy cirkuszolt, mint egy 5 éves, pedig 25 volt akkor már. És úgy egyáltalán, semmiből nem vehettem pirosat soha. Pedig a kedvenc színem. Meg a fekete. Azzal mondjuk nem volt baja. De asszem mondanom sem kell, hogy hamar elegem lett a gyermekded hülyeségeiből :)
8/11 anonim válasza:
Volt, és kiröhögtem. Kék pólója volt.
9/11 anonim válasza:
Akkor, ha én most bemegyek az intersparba vagy a pennybe, akkor MSZP-s vagyok? :D És ha narancsot eszek az utcán? Akkor ezzel azt szimbolizálom, hogy a FIDESZ-el értek egyet? Aki így gondolkodik, s egyből ezeket vonja le, ott már valami baj van. Szörnyű, hogy a politika ennyire beleépült már az életünkbe. :(
10/11 anonim válasza:
én szavazni mentem narancssárga pólóban, de teljesen véletlenül, csak akkor kaptam észbe amikor furcsán néztek rám az ismerőseim, hogy hát nem is vagyok fideszes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!