Magyarország vezetői mit akarnak pontosan elérni a magas üzemanyag árral és élelmiszer árakkal?
Én úgy vettem észre hogy megnőtt a rablások betörések száma meg hasonló a dolgok ez miatt.
Egyre több család lesz földönfutó.
És közben a munkahelyek száma csak csökken Magyarországon.
13:19 Digo
"GYF-éknek volt elég idejük bizonyítani a "rátermettségüket"."
Ismét elmondom a hasonlatomat, amit már egy párszor leírtam: Az autóvezetésnél hiába nálad van a kormány, ha valaki (esetünkben Orbán és Vona) rendszeresen rángatja a kezedet, húzogatja a kéziféket, vagy a sebváltót nyeszteti. Meggyőződésem, ha ezek nem lettek volna (főleg Orbán részéről - mivel nem tudta elviselni, hogy elvesztette a játékát) nem itt tartanánk (a jó értelemben!).
"Egyébként meg szerintem a mindenkori kormánynak alig van mozgástere a korábban felvett hitelek miatt,amikor jobban ment akkor is felvett hitelekből finanszírozták a kiesett bevételeket, csak a sok birka egyet néz: Legyen olcsóbb a benzin, magas a munkanélküli segély, meg legyen virsli máj.1-én. Az már tök mindegy ha valakinek (a következő kormánynak) ki kell fizetnie a számlát, akkor majd jól utálni fogják őket a megszorítások miatt, és ismét nyert ügyünk van 4 év múlva, megint megtömhetjük a zsebünket!
Kb ez megy itthon."
Egyetértek. Ha számít valamit, akkor zöld kezet nyomtam... :)
21:22 Valaki0702
"Komoly vita partner akkor leszek ha a 20-ba be juttok ami a 40. helyemmel elég nehéz lesz jelenleg de nem baj."
1821-ből a 40-ik vagy. 12 évesen és (főleg) a "Magyar politika" rovatban ez nagyon is szép teljesítmény! Minden tiszteletem, hogy ennyi idősen (ill. fiatalon) érdekel a közélet, a jövőd. Ezerszer inkább (mint Te is írtad a: a WoW, a LoL...stb)...bár ez a politika rovat is tud függőséget okozni... :) :) :)
50/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!