Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Keresztények, ti ehhez mit...

Keresztények, ti ehhez mit szóltok?

Figyelt kérdés

[link]

Én hívő ember vagyok, de nem tudom eldönteni, hogy ezen most felháborodjak vagy csak nevessek rajta. Mindenesetre elképesztő, ahogy lejáratják a saját vallásukat.

2012. ápr. 3. 12:14
1 2
 1/12 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Én ezen a blogon kívül sehol sem találom ezt a nyilatkozatot, de ha valós, akkor nem a vallásukat, hanem saját magukat járatták le.
2012. ápr. 3. 12:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Van még aki komolyan veszi a KDNP-t?
2012. ápr. 3. 12:48
 3/12 anonim ***** válasza:

A képviselőfunky ha jól tudom egy vicclap.

Ettől függetlenül igaz az, hogy évszázadokkal az egyházi és világi hatalom szétválása után még mindig mások hitét és vallását kihasználva gyarapítják befolyásukat és gazdagságukat egyes érdekcsoportok. Szerintem ez több, mint felháborító.

2012. ápr. 3. 12:55
 4/12 anonim ***** válasza:
A KDNP-t ismerve, ezt sajnos könnyen el tudom hinni.
2012. ápr. 3. 13:46
 5/12 anonim ***** válasza:
64%
Maga a vallásosság is egy vicc ,erről inkább nem mondok semmit.
2012. ápr. 3. 14:00
 6/12 anonim ***** válasza:
Ezen csak röhögni lehet. Álszent társaság
2012. ápr. 3. 14:11
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Schmittet pedig Jézushoz hasonlítani,és ártatlan bárányként beállítani a legnagyobb pofátlanság. Főként,ha a politikai pályafutását nézzük.

Csak akkor mehetett ki az Olimpiára,ha jól állt pártvonalon. Papp Laci sokkal eredményesebb és jobb sportoló volt tőle. Mégsem mehetett ki egyetlen olimpiára sem!

De párttagság nélkül nem lehetett volna az Astoria-szálló igazgatóhelyettese,és államtitkár sem az MSZMP kormányok alatt. A templomnak még a környékét is el kellett kerülnie.

A rendszerváltás után köpönyeget fordított. Az Antall-kormány idején washingtoni nagykövet. Majd először függetlenként,másodszor az MSZP támogatását akarta megnyerni,amikor pályázott a Közt.Elnöki címre.

Mivel egyik sem jött össze,átigazolt a Fideszhez. Majd "megszállta" a Szent Lélek, és buzgó katolikus lett a feleségével együtt.

Ilyen embert nem lehet becsülni, a plágium csak hab a tortán.

2012. ápr. 3. 15:04
 8/12 A kérdező kommentje:
Az a baj ezzel az egésszel, hogy aki rendes, becsületes hívő keresztény, azokat is lenézik az ilyenek miatt, mint a mostani vezetőink :( Csak azt érik el, hogy a nép még jobban megundorodjon az istenhittől.
2012. ápr. 3. 15:29
 9/12 anonim ***** válasza:
GRRRR....
2012. ápr. 3. 15:42
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
A KDNP egy vicc.
2012. ápr. 3. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!