Schmitt lemondása az első lépés volt a Fidesz "bársonyszékének" megingásához?
17.39!
Kolopele!
Arra a kövér Lászlóra gondolsz, aki azt nyilatkozta nemrégiben hogy aki nem rájuk szavaz az fel is akaszthatja magát????
Nnna szép kilátások szegény Országunknak!
HÁDA FERENC még rímelt is:)
kolopele: én ugy tudom, hogy köztársasági elnök csak pártatlan személy lehet( bár lehet már hoztak egy törvényt, hogy nem)
és szerinted Kövér ő pártatlan? Vagy ha kilép a pártból akkor pártatlan lesz?
Schmitt Pál olimpiai aranyérmet szerzett, vagyis dicsőséget az országnak. Ráadásul a Nob elnöke is. Vagyis nem egy paprikajancsi. Sajnálatos, hogy az ellenfelei találtak rajta támadható pontot. Elismerte, hogy hibázott, levonta a következtetést, és lemondott. Úgy gondolom, a történtek után csak tisztelet illeti meg.
Senki se hibátlan. Az vesse rá az első követ, aki még sose vétkezett!
Schmitt Pál esete is azt mutatja, hogy igenis meg lehet buktatni azt, aki vétkezett, mégha a Fidesz pártján áll is.
Ezzel szemben az Mszp idejében bárki bármit megtehetett következmények nélkül.
Örüljünk neki inkább, hogy ez mostmár úgy látszik a múlté.
A pártatlanságról annyit, hogy akármelyik netes oldalon azt olvasni, hogy melyik FIDESZES emberre lehet szavazni.
Miért is kellene fideszest választani??
A Fideszesek mikor veszik végre tudomásul,hogy nem az MSZP-nek köszönhetjük az ország jelenlegi állapotát? Minden eddigi párt csak rontott rajta, a Fidesz már az első kormányzása alatt is többet lopott,mint az eddigi másik pártok. Most pedig csak ront az ország helyzetén.
A bársonyszék megingásához sokkal több kell,mint Schmitt lemondása. Kicseréli Orbán másik bólogató Jánosra.
De egy Amerikában élő ismerősöm nem tartja kizártnak,hogy módosítják az Alaptörvényt,nem lesz Köztársasági Elnök,hanem helyette teljhatalommal rendelkező kancellár. Az pedig Orbán lesz.
Várjuk ki a végét.
A fityesznek már lőttek, megy a süllyesztőbe, pártatlan embert, vagyis ilyen nincs, közösen megválasztott embert kell találni. Minden párt 1-1 szavazattal.
A fidesz elbukott, és köztársasági elnöknek fideszest választunk? Hogy van ez?
18.26!
Igen, jobb lesz! Mert végre nem egy csaló szélhámos plágiumbajnok van az Országunk élén!
Szégyent hozott az egész országra!
18.28! Tetris!
Nem vitatom hogy olimpiai érmet nyert! Bár az is érdekes hogy ő hogyan nyerte azt el... igazából nem sokat tett hozzá... Na de mindegy is.
Viszont!
Igenis szégyellje magát mélységesen.
Ennyi erővel aki doktori címet akar szerezni, menjen csak ki külföldre, vegyen magához pár kész diplomamunkát ami az ő témaköréhez kapcsolódik, aztán fordítsa le magának magyarra.
Na ehhez aztán b@romi sok ész kell igaz??
Igazi szellemi kihívás volt neki lemásolni azt 200x oldalt.
Csak nehogy megsajnáljam már szegény Palit. Ahogy elképzelem magam előtt, éjszakákon át görnyedt félhomályban a diplomamunkája felett, a szemei le-le csukódtak, de benyomott pár kávét, megrázta magát és folytatta a .... másolást.
Ehhez nem kellett ész gyerekek, ehhez nem kellett semmi.
Én is átköltök pár verset pl. Petőfitől, vagy Adytól, akkor az már az én szellemi termékem lesz? Petőfinek átírnám az Anyám tyúkját, és azt a cimet adnám neki hogy: Édesanyám tollas kotkodácsolója... Vagy nem is tudod mit?: kortárs írótól választom Szabó Magda Abigéljét és azt írom át, mivel kortárs ezért mondhatom azt hogy együtt dolgoztunk rajta, ezért a hasonlóság, viszont 2007-ben már meghalt, ezért őt meg sem lehet kérdezni hogy igaz-e vagy sem. Na akkor én is mondhatnám hogy csak a "törzsanyagot" használtam, de ez az én szellemi termékem... vagy mégsem?.... Én is híres író, költő lennék??
Lehet, de van bennem becsület és tartás és nem lopnám el azt amit más vérrel verejtékkel megírt!
Igaz, annyira nem h.lye, mert legalább 30 oldalnyi vakert hozzá tudott fűzni a több mint 200 oldalas tudományos értekezéshez.... csak 30 oldalért nem adnak egy sima paraszt diplomát sem, nemhogy egy doktorit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!