Tényleg SP ügye az ország legnagyobb gondja?
Figyelt kérdés
Egyre többen válnak munkanélkülivé, a lakosság többsége létminimumon vagy azalatt él, sokan külföldre mennek a megélhetés reményében. És akkor most tényleg ilyen k*va fontos, hogy SP írta-e a doktoriját, vagy csak másolta valakiről? Biztos most ezzel kell foglalkoznia a hülye médiának meg a parlamentnek, amikor az ország egyre élhetetlenebb és egyre sz*rabb helyzetben van?2012. ápr. 2. 14:13
12/14 anonim válasza:
"El kéne ismerni ezt az embert. Ő már legalább tett valamit az országért."
- Pontosan mit tett? Csak azért kérdezem, mert nem vagyok otthon a munkásságát illetően.
Egyébként a kutyát nem érdekli ma, hogy pl. osztályfőnöki rovót kaptam általánosban. De ha az egyértelmű bizonyítékok ellenére is tagadnám a dolgot, akkor jogosan néznének hülyének.
13/14 anonim válasza:
PhD-nek is írják ugyanúgy, de ezen most ne vesszünk össze. A javításban meg csak kapkodva írtam át az elírt szót, ezért nem figyeltem. :)
14/14 Flector 67 válasza:
PhD-t?? Ne vicceljünk már. A nevét se tudja leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!