Mi lenne ha az mszp és a fidesznek koalícióba kellene lépniük egymással?
"Mi lenne ha az mszp és a fidesznek koalícióba kellene lépniük egymással?"
Ez volt a kérdés. Én erre meg mertem kérdezni, hogy miért is kellene. Mert az, hogy "mi lenne, ha" erősen függ ám attól, hogy miért "kell" koalícióra lépnük. Félelmetes kérdésemért el is nyertem méltó büntetésemet, a lepontozást.
"akkor sem azt írtam le, a másik, h az az én dolgom, h hogyan válaszolok egy kérdésre , nem ?"
Te nem is azt írtad le, csak senki sem hozzád beszélt, szerencsétlen idegroncs.
Tipikusan ilyen a magyar ember, nem is ismeri a másikat, nem is tudja, h vélekedik valamiről máris elkezdi szidni .. hát gratulálok !
Így ahogy mondod, valóban igazad van, félreértettem a dolgot, de hamarabb is szólhattál volna ! és most egy tirpák, neveletlen, tuskó parasztnak gondollak, de nem aggódom, téged ez tudom, h nem zavar..
Ez a baj amúgy a magyar politikában is, ilyen emberek kerülnek be a parlamentbe, ilyen emberek a választók. Nem értik meg egymást és hamarabb kezdenek el személyeskedni mint h valami észérvet mondanának, ez nyomon - követhető az oldalon is.
elnézést, h közös erővel, de eltértem az eredeti témától.
A választási eredmények logikája szerint egyáltalán nem valószínű egy ilyen koalíció kényszere.
Esélyesebb az, hogy a Fidesz és a Jobbik nem lép koalícióra, és az MSZP alakít kormányt az MDF-fel akkor is, ha a Fidesz kapta a legtöbb szavazatot, de az önmagában nem elég a parlamenti többséghez.
"jó lenne végre egy kis béke"
Kinek? Mert szerintem sem egy Fidesz, sem egy MSZP, sem egy Jobbik vagy bármilyen más szavazó nem örülne egy ilyen, egyébként teljesen lehetetlen koalíciónak.
Az az állítás, hogy "jó lenne egy kis béke", teljesen üres általánosság. 1989 előtt nem volt belpolitikai harc, de jó is volt, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!