Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most, hogy Magyarország már...

Most, hogy Magyarország már bőven kimeríti a viccállam kategóriát, büszke vagy arra, hogy magyar vagy?

Figyelt kérdés
Sok külföldivel találkozom és kivétel nélkül vagy megjegyezték, vagy viccelődtek vele, hogy Magyarország egyre messzebb kerül a demokráciától. Eddig védtem az országot, hogy a külfödi sajtó kicsit túlreagálja a dolgot, de a schmittes dolog után beláto, hogy igazuk van, ez az az ország, ahol a kiváltságosok mindent megtehetnek következmények nélkül. Én most kifejezetten szégyellem, hogy magyar vagyok.
2012. márc. 31. 11:16
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
egy koppenhágai középiskola végzős osztályáról van szó
2012. márc. 31. 15:27
 22/26 anonim ***** válasza:

Büszke vagyok rá, ugyanis a kormány tehet az egészről, nem a szerencsétlen adófizető polgárok.

Demokrácia meg...hahaha :D tudjátok mi az a demokrácia? Amikor két farkas és egy bárány azon vitatkozik, mi legyen a vacsora. Ha itt demokrácia lenne, a 80 milliárdokat sikkasztó politikus egy cellában ülne a 20 forintos csokilopkodóval. Ennyit a "demokrácziáról".

2012. aug. 30. 22:36
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Eddig is büszke voltam származásomra, és ezután is az leszek.

Ne fordulj el Magyarországtól és a magyarságtól csak azért, mert van néhány szemétláda az országban.

Én Erdélyben lakom. Nem szándékozom elköltözni innen, és nem szándékozom magamat románnak vallani sem.

Nem utáltam meg Magyarországot és a magyarországi magyarokat még azért sem, mert nem szavazták meg annak idején a kettes állampolgárságot, akkor is megtudtam érteni, hogy néhány bohóc miatt, nem lehet megutálni a saját néped.

Magyarként még mindig abban reménykedem, hogy Erdély egyszer újra magyar kézen lesz, ha nem is háborúval, akkor a túlszaporulattal.

2012. aug. 31. 11:35
 24/26 19gal_balazs97 ***** válasza:
A gazdagok mindent megtehetnek ez így igaz. Mert leszarják a kis ember szavát, pl.: te 10 órás műszakban kidolgozod a beled 90000 ft-ét ők csak gazdagodnak úgy, hogy fekszenek az ágyban. Az ember pedig lehet büszke a magyarságára amikor a magyar a legszebb nyelv, először volt egységes államunk Európában és a mi lovasainktól rettegtek nyugaton és gyönyörű országunk van.
2013. ápr. 10. 17:32
 25/26 anonim válasza:
Miért szól minden a politikáról? Az csak egy dolog a sok közül a magyarságot nem ez alapján kellene megítélni. Büszke lehetnél a nyelvre, a hagyományokra, a hungarikumokra... Miért kell egész nap a politikán csámcsogni?
2014. febr. 12. 13:28
 26/26 anonim ***** válasza:
És azóta csak rosszabb lett.
2019. jan. 23. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!