Most, hogy Magyarország már bőven kimeríti a viccállam kategóriát, büszke vagy arra, hogy magyar vagy?
Büszke vagyok rá, ugyanis a kormány tehet az egészről, nem a szerencsétlen adófizető polgárok.
Demokrácia meg...hahaha :D tudjátok mi az a demokrácia? Amikor két farkas és egy bárány azon vitatkozik, mi legyen a vacsora. Ha itt demokrácia lenne, a 80 milliárdokat sikkasztó politikus egy cellában ülne a 20 forintos csokilopkodóval. Ennyit a "demokrácziáról".
Eddig is büszke voltam származásomra, és ezután is az leszek.
Ne fordulj el Magyarországtól és a magyarságtól csak azért, mert van néhány szemétláda az országban.
Én Erdélyben lakom. Nem szándékozom elköltözni innen, és nem szándékozom magamat románnak vallani sem.
Nem utáltam meg Magyarországot és a magyarországi magyarokat még azért sem, mert nem szavazták meg annak idején a kettes állampolgárságot, akkor is megtudtam érteni, hogy néhány bohóc miatt, nem lehet megutálni a saját néped.
Magyarként még mindig abban reménykedem, hogy Erdély egyszer újra magyar kézen lesz, ha nem is háborúval, akkor a túlszaporulattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!