Nem mondott ma le Schmitt Pál pedig elvették doktori címét tegnap! Mi a véleményed erről?
Ugyan már kit érdekel, hogy mit tudott a szabályokról, meg mit mondtak neki? Egyetlen épeszű ember sem gondolja azt, hogy ha 220 oldalból 210-et mástól lop el, az rendben van.
Nem is értem, hogy ez a 70 éves vén trottyos milyen világban él. Tuti, hogy megy az esze elfelé... Jól meg kellene dobálni rohadt naranccsal vagy valami.
vastag a pofáján a bőr az tény,de mégis mi a szarért mondott volna le,ha bajnainak volt pofája az ügyei után miniszterelnökséget vállalni,és fletó sem nagyon mondott le okt.23,vagy öszöd után
Schmidt Pali ügye ezeknek a mocsokságoknak a nyomába nem ér
21:51
Rohadtul nem csak egy disszertációról van szó, ráadásul semmiképpen nem egy orvosiról... De nem baj szajkózzátok csak a baromságaitokat, meg Bajnaizzatok. Aztán, ha jön egy másik gerinctelen féreg mint ez, akkor majd ő hivatkozhat arra, hogy smitt sem mondott le...
Na az én véleményem az az, hogy én eddig csak OKJ-s szakon írtam szakdolgozatot, de azt már látom, hogy nem kellett volna heteken át görcsölnöm rajta. Nem is értem mit strapáltam magam, szaros OKJ volt, nem kisdoktori... Ha bárki kéri, dobjon emailt, elolvashatja, én magamtól írtam, persze voltak forrásaim is, de azokat képes voltam feltüntetni, mint forrás. Nem hiszem el, hogy pont ő ne hallott volna erről.
És különválasztva attól, hogy ő kicsoda/micsoda: Ha DR. Noname Jolánról derül ki ugyanez, akkor is fel lennék háborodva, hogy ilyet megengedhet magának.
Mint köztársasági elnök, (mely titulus viselőjére valaha felnéztünk, és nagy, és erényekkel rendelkező embernek tartottunk)... pláne felháborít, hogy ezt pont Ő tehette meg! Vagy le kellene mondania, vagy töröltessék el ez a "köztársasági elnöki rang" mert így semmi értelme, csak viccelődésre jó, és egy kis tragikomédiára!
21:55 bocs doktorit akartam írni
A legjobb az lenne,ha az egész parlamentet kitakarítanák a p.icsába,ez már egy cirkusz,egy rossz kabaré ami ott megy
Az összes ótvar férget kiebrudalni az országból,és a helyükre olyanokat ültetni,akik végre az ország érdekeit tartják szem előtt!!
Gyurcsány se mondott le az őszödi beszéd kiderülése után, sőt az egész ballib tábor ott istenítette még 3 évig a hazudozásaival.
Pár nagyságrenddel súlyosabb ügy, mint egy nyamvadt kisdoktori, kedves mszp-sek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!