Melyik nagyobb szégyen Schmitt számára? A büszkén viselt doktori cím visszavonása, illetve az elegáns dr. Elhagyása vagy az, hogy már csak napok kérdése az, hogy mikor kell felállnia?
Ebből már csak annyiban jöhet ki jól a Fidesz, ha holnap felállítja a székéből.
Itt a "pár nap" már RENGETEG!
Remélem marad a székében, mert akkor a Fidesz megbukott!
22:53
Szerintem nem a kérdésre kaptam választ!
Arra vagyok kíváncsi, hogy mások érzése, véleménye szerint a két rossz közül - amely persze más-más kategória - melyik a nagyobb rossz az államfő számára.
23:17
Egyetértek, soha sem volt a kedvencem. Sajnos az is igaz, hogy dicstelenül, de ha önként távozik, ugyanazok a juttatások járnak neki élete végéig - sőt a szolgálati villa használatának joga még az özvegyének is, ha ő előbb távozna el -, mintha jól, rosszul kitöltötte volna a mandátumát.
Ezek szerint a hatalomvágy erősebb benne, pedig boldogan élhetne tovább, zaklatások nélkül, ha önként távozna.
Az eredeti kérdésemre azonban még nem kaptam választ!
A nagy szégyen az, hogy nem mondott le azonal, amikor kiszúrták a stiklit, tehát még januárban.
Mert tudnia kellett és azt is, hogy egy ország lakói többségükben nem hülyék.
Az meg külön mocsok, hogy az alkotmányt módosították neki a "lex ( vagy section ? ) Schmittel". Mert eredetileg akkor tarthatta volna meg a juttatásait, ha min 2 évt kitölt, de persze a stkli lefülelésekor már tudták, hogy nem lehet nyárig elhúzni, ezért gyorsan módosították, nehogy éhenhaljon szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!