Tehát ha elmegyek lopni (bármit, pl. doktori dolgozatot is) és nem veszik észre, akkor nem lehetek hibás?
Schmitt Pál doktorijával kapcsolatban, a jelentést a pártok sem hagyták szó nélkül.Kormánypártok: Nem az a hibás, aki szöveget lopott, hanem aki nem vette észre.
Nesze neked magyar politika?
"Mondjál nekem egyetlen olyan diákot"
Az egyetlen diák nem a köztársasági elnök. És ami ebben az ügyben a legelkeserítőbb, az nem is maga a tény, hanem a körítés. Az a sok hazugság, amit elmondott még a vizsgálat előtt, valamint az, hogy még csak nem is érzi, hogy elnézést illene legalább kérnie.
Aki már írt doktorit az tudja hogy ha csak egy részét is "innen-onnan összeollózgatod" akkor úgy kivágnak mint macskát szarni!!!
Ez nem egy kis 2 kredites tárgy házidolgozata amit nem néznek meg alaposan!!
Nem tudom hogy hogyan van gazdagéknál vagy politikuséknál! Lehet hogy ők most is simán átmennek és plagizálhatnak! A mezei halandó ilyet nem tehet!
Aki szerint a mai dolgozatok csak egy pár összeollózot szöveget tartalmaznak azok még nem írtak ilyet.
Nem! [1] Nem vihar1 a biliben. A vihar, ahogyan Arisztotogéz írja „Soha nem fér el az éjjeliben”. A szakdolgozat írásakor különös hangsúlyt kell fektetni [2] a pontosságra és a hitelességre.
Felhasznált irodalom:
[1] Rudolf Hangemann: Első könyvem, Corinta kiadó, 1997. 24-25. old.
[2] Pocsányi Antonia–Schuller Oszkár: Hogyan hazudjunk, Petrovits és Társa, 1876. 89. old.
Az alábbi levelet küldtem el a moderátoroknak:
"Sziasztok!
Módosíthatnám-e a nicknevemet (ami jelenleg “Sz1u”) Dr. Schmitt Pál köztársasági elnökünk ihletése által “Dr. Sz1u”-ra? Természetesen nincs doktori címem (mint ahogy Pálgiumnak sincs – szerintem), de tüntetésképp meg szeretném változtatni a nevem, addig ameddig kiváló első emberünk le nem mond.
Megoldható a kérésem?
Köszönettel:
Sz1u, azaz Dr. Sz1u" :) :) :)
Nos, mit szóltok hozzá? Csatlakoztok az ötletemhez?
És még azt mondják, hogy nem diktatúrában élünk. Hát egy lóf@szt nem.
Egy normális országban már a plágiumgyanú kirobbanásának másnapján páros lábbal rúgják ki az ilyen sp-féléket, nálunk meg az a hibás, aki nem veszi észre a lopást.
Magyarország, én így szeretlek!
20:59 Andizsuzsi
"Az, hogy te szeretnéd használni a dr. címet, egy dolog."
Mint írtam is a modiknak, hogy tüntetésképpen (mivel nekem sincs, ahogy SP-nek sincs).
"Ami nagyon nagy baj, hogy az előbb hallottam a híradóban olyan doktorral interjút, aki vissza akarja adni a címét, mert ahogy mondta: ilyen klubnak nem akar a tagja lenni."
Teljesen egyetértek vele (de ellentétben velem, neki van doktori címe, amit visszaadhat, vagy tagadhat)
További példák a doktori cím (ideiglenes) megtagadására:
A DK-s Molnár csabától:
"mindaddig, amíg Schmitt Pál köztársasági elnök marad, a DK elnökségében és parlamenti képviselői között doktori címmel rendelkező tíz politikus nem használja doktori címét."
Forrás:
Írtam forrást is, nehogy plagizálással vádoljatok! :) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!