Hogyan jött rá Schmitt összekompilált doktori disszertációjának sántítására a HVG?
Engem is érdekelne.. Ki tudta és honnan hogy mit és hol kell keresni? Kissé azért gyanús (ez nem változtat a plágium ügyén) De valaki rendesen utána járt.. Honnan tudta hogy pont a disszertációba keressen fekete foltot? Honnan tudta hogy a bolgár sportkutatóról lett írva az egész? (ahhoz hogy ezt tudja , ismernie kellett a bolgár sportkutató munkáját is eléggé..)
Politikai támadás volt, én előbb tudom elképzelni hogy kormánypárti mint hogy ellenzéki támadás legyen..
A HVG újságírója egy mesekönyvet szeretett volna kivenni a könyvtárból, mert a kislánya már minden otthoni kívülről tudott...
...azután a szél váratlanul becsapott egy ablakot, és a huzattól egy kötet hullott a földre...
...Schmitt Pál doktori értekezése volt az...
...véletlenül éppen ott maradt a könyv nyitva annál a résznél, amit az újságíró (természetesen bolgár nyelven) már olvasott fiatal korában...
...ez rögtön szemet szúrt az élesszemű publicistának, mielőtt a könyvet becsapva visszatette volna azt a polcra.
Ennyire egyszerű az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!