Miről is vonja el a köz figyelmét a Schmitt-botrány?
Szerintem például a Medián felméréséről:
Hát igen.
Mi a szösz? A 2/3 már 1/3 se?
Persze, van még valami: attól tartok, "szabadságharc" csak kamu. Valójában eredetileg csôdöt akartak, mert azon kaszálhattak volna legnagyobbat. Persze, azzal is rá kellett jönniük, hogy a többség nem hülye. Ezért megelégednek az IMF megállapodás lebegtetésével, amitôl shortolni lehet, az is hoz valamit. ( Nekem legyen mondva ).
Rengeteg minden lehet.
Szerintem ez sem jön jól nekik.
Az ügynöktörvény azért elég ciki kérdés a fidesznek. Így meg nem kell legalább azzal foglalkozni!
Így persze senki nem kérdezi meg hogy a komcsi idők "valódi rendszerváltásának ígéretével" győzőtt párt ugyan miért nem akarja az ügynöktörvényt és hogy kiderüljön hogy kik az ügynökök a parlamentben??
Azon röhögök jókat hogy a nagy antikomcsi fideszes szavazók valoszínű egy halom komcsi ügynökre szavaztak és még fel is vonultak értük!! Most meg a fideszesek SP mellett kardoskodnak! :))))
"Te mire gondolsz?"
Hasonlókra, a korábbi hírek és ködös pre-schmitt emlékeim alapján... De lehetne sorolni, egy ember talán kevés is hozzá :) így marad a kérdés :)
Uppps...!
A sajat irasomat meg se neztem..:)
Jah igen, nos antiszemitizmus, tul sokhelyen elhaparodzott a zsidozas, nem csak itt a Gyk-n arra irtam.Amugy en is anticionista vagyok.:)( az uzenetkuldesi szisztema gyalazatos,mi az hogy csak fel orankent lehet uzit kuldeni???:) egy anorexias lanynak most kell eletmento tanacsokat adnom es egy ongyilkosjeloltnek is, de feloras tempoban nem valami tuti, szal bocs h ide irok) ne pontozzd le!:)udv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!