Mit szóltok ahhoz, hogy elvették Schmitt doktori címét?
majdnem egy egész művet lemásolni és bedobni a tanárok elé az pofátlanság legfelsőbb határa.ha valaki átlag ember ilyet tenne kivágnák a suliból mint macskát sz@rni.de egy olimpikonnal persze h elnézőbbek az egyetemen.......
én örülök h többé nem használja azt a bizonyos két kezdőbetűt a neve előtt
# 14:
nehogy azt hidd, hogy OV ne találna akár száz ugyanilyan aláíró gépet "köztársasági" elnöknek. az, hogy marad-e a posztján, mindössze attól függ, hogy a Vezér melyik verziót tartja kevésbé károsnak a saját karrierjére: lemondatni vagy a posztján tartani SP-t. nyilvánvalóan mindkét lehetőség nagy presztízsveszteséget fog okozni mind Vikinek, mind az országnak, már csak az a kérdés, hogy melyik mellett dönt. hosszú távon gondolkodva szerintem nem fog maradni SP, ez a botrány már túl nagy. bár legalább addig sem foglalkozik senki az ügynökkérdéssel, vagy az új házszabályzattal...
"Rendes, derék magyar ember"
akinek volt pofája beadni több mint 90%-ban másolt doktori disszertációt, és ebben a tudatban köztisztviselői beosztást vállalni. ha ilyen egy rendes, derék magyar ember, akkor én nem akarok itt élni.
Panda Peter megkezdett minden valaszolo lepontozasaba...hahaha:)
a kis huncut bertollnok, de azert remelem tul teszi magat a trauman h kedvence milyen egy erkolcstelen , gerinctelen senki!
"Rendes, derék magyar ember. Gyülekeznek a felhők az ország felett."
Ezen behaltam. EZt te se gondolod komolyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!