Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek ki lesz a következ...

Szerintetek ki lesz a következő államfő Magyarországon?

Figyelt kérdés
Ki lesz jó a Fidesznek és neked ki lenne jó?
2012. márc. 29. 14:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kövér László fogja helyettesíteni, ha fogja egyáltalán, és szerintem akkor már maradni is fog. Egy fokkal szerintem jobban járnánk vele, neki Orbán nem dirigál olyan könnyen, és a véleményét sem rejti véka alá sokszor.
2012. márc. 29. 17:38
 12/16 anonim ***** válasza:
Orbán meg mi a fenének akarna elnök lenni, amikor miniszterelnökként lényegesen több hatalom van a kezében?
2012. márc. 29. 17:39
 13/16 anonim ***** válasza:

Majd, mikor lejár Schmitt ideje, akkor ezt kérdezd meg megint. Mert, hogy őt nem váltják le az is fix. Ha meg igen akkor lesz helyette egy másik bábu. Miért lenne az jobb?

"és királlyá koronáztassa magát a befagyott Duna jegén, mint anno Mátyás királyt... "

FAIL.

2012. márc. 29. 18:55
 14/16 anonim ***** válasza:

A szarházy Martonyi lesz..

[link]

2012. márc. 29. 19:22
 15/16 Dick Esmen ***** válasza:

Nekem Bartos Cs.István lenne jó.

A fidesznek meg valami báb.

2012. márc. 29. 20:49
 16/16 anonim ***** válasza:

Többen írják, hogy Vona vagy Orbán. Orbán a miniszterelnök, nem lehet ő a köztársasági elnök is. Vona a Jobbik miniszterelnök jelöltje volt, ha a Jobbik dönthetne (hozzáteszem sajnos nem így van), akkor sem ő lenne a köztársasági elnök. Utoljára Morvai Krisztinát jelölték, azt hiszem egyelőre nincs hivatalos álláspont. Én a legszívesebben Balczót látnám a székben, szerintem a Jobbikon belül is lehet vita ma már erről. Az is valószínű, hogy nem véletlen Balczó jött haza az Ep-ből, és nem Morvai. Mindkettőjükre ott van szükség, ahol éppen vannak. Ráadásul közben Szegedi Csanád is elég rendesen kinőtte magát, tudja segíteni Morvait.

Sajnos valószínűleg Martonyi lesz, ha egyáltalán lemond Bólogató János Schnitt Kópipészt Pál.

2012. márc. 30. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!