Magyarországon politikailag mit, min változtatnál?
Csak körzetből lehessen bejutni és ne listáról!!
Max pár ember legyen akik pártlistáról bejuthatna!
A képviselők visszahívhatóak legyenek!!!!!!
Ez a legfontosabb!!
Ha a szavazókörzetben összegyűlik a szavazóképesek aláírásának legalább fele akkor kötelező legyen új választást kiírni abban a körzetben!
Nem hiszem hogy gyakori lenne a visszahívás de legalább nem az lenne hogy bármit megtehet a képviselő ha már megválasztották!!
Ja és a költségtérítésről számlát kelljen bemutatni!!!
Valamint a vagyonbevallás olyan legyen mint amit én adok a NAV-nak! Ha elcseszem engem durván megbüntetnek míg a politkusok csak mosolyognak és azt mondják bocsi, elfelejtettem beírni...
Hirtelen ennyi.
1.Egy börtön város ki alakítása valahol az alföldön.
2.A halál büntetés vissza hozatala.
3.A kötelező katonaság vissza hozatala.
4.Minden külföldre elhurcolt termék, víz, energia vissza vétele.
5.Szlovákia leigázása ezzel együtt a szlovák nyelv, állampolgárság és zászlója megszüntetése.
6.A Vajdaság és Belgrád felszabadítása és elfoglalása.
Mura-vidék, Lengyel részre került részek és Burgenlad vissza vásárlása.
7.A cigarettát szépen lassan ki vonni a forgalomból
8.Horvátország elfoglalása és ezzel együtt a horvát állampolgárság megszüntetése (horvát autonomtartomány elkerülése)
9. Moldovával és Bulgáriával szoros barátság ki alakítása és velük közösen Románia elfoglalása(felosztása).
10.Kárpátalja vissza szerzése lehetőleg békés úton.
stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!