11/24 anonim válasza:
Tipikus kampánymondat, értékelhetetlen.
12/24 anonim válasza:
"Megengedem, hogy két év alatt nem lehet csodát várni" Nocsak, ez érdekes. Ha jól emlékszem még alig kezdett kormányozni a Fidesz már a gy.k. az őket bírálóktól volt hangos. Most meg két év alatt nem lehet csodát tenni? Annak azért örülök hogy ezt beláttad. Más. Utolsó, erről a receptnyomtatásról tudnál valami hivatalos, megerősítő linket is küldeni biztos forrásból? Főként az érdekelne hogy ez már így is működik e, vagy csak megint elhintett valami marhaságot az ellenzék jó szokása szerint, a nép meg bedőlt mint a ............................ahogy szokott.
13/24 anonim válasza:
Utolsó előttinek szólt a kérdés.
14/24 Flector 67 válasza:
Bár gondolom csak az ellenzék rossz indulatú pletykája lehet. Pont mint Pintér cégénél.
Kolopele ismerd el Orbán korrupcióit, sokkal jobban felnéznénk Rád.
15/24 anonim válasza:
Minta ország leszünk, csak nem pozitív értelemben.
16/24 anonim válasza:
Nem találom a cikkben ki a másik ajánlattevő. Többször is végig olvastam, de nem látom benne. Addig nem nyilatkozom az ügyben. Bírom, hogy semmi tény, részlet, mi miért is történik, de már mindenki tudja hogy ez csakis Fideszes cég lehet, más, esetleg olcsóbb előállítás, mi egyéb már szóba sem jöhet. Azért hogy jobban felnézzen rám valaki nem fogok a Fidesz ellen fordulni, csak ha komoly indoka is lesz. Érdekes hogy még sehol nem volt nálunk ilyen probléma az orvosoknál, mondjuk számomra az origo olyan mint a népszabadság. Viszont egyet soha nem fogok megérteni. Van egy párt, amelyik két harmados többséggel nyert választásokat. Minden döntés a kezükben van, erre hatalmaztuk fel őket. Nehogy már a nyúl vigye a puskát ezek után! Persze tudom, fáj mindenkinek hogy azok jutnak előnyökhöz akik a párt színeit képviselik, esetleg az nyer egy pályázaton aki valakinek a rokona, testvére, húga, stb., nem értem mi ezzel a gond? Egy a lényeg, hogy értsen ahhoz amit megnyert, teljesen mindegy milyen színekben indult, de ne legyen már akkora probléma ha fideszes az illető. Az élet már csak ilyen, van aki előnnyel indul a kapcsolatai vagy a pénze révén. Ez így volt és így is marad, ha tetszik, ha nem.
17/24 Flector 67 válasza:
Jaj Kolop. Félre ne érts. Engem nem a pénz érdekel. Attól, hogy nem híresztelem itt minden kérdésnél, még nekem is bőven van. Sőt, ahogy a hozzászólásaidból láttam, jóval több is, mint Neked. Hogy egy magán cég olcsóbban állít elő, mint egy állami? Ahol eleve az államé a nyereség? Kolop ezt Te se gondolhatod komolyan.
18/24 anonim válasza:
Én ezt az állítást csak Fidesz kormány alatt tartom nevetségesnek. De mi magyarok amúgy is sokban példaképek vagyunk, csak most kissé lerontották az országimázst.
19/24 anonim válasza:
"Megengedem, hogy két év alatt nem lehet csodát várni"
Fidesz vezetéssel kétszáz év alatt sem.
20/24 anonim válasza:
" Addig nem nyilatkozom az ügyben. Bírom, hogy semmi tény, részlet, mi miért is történik, de már mindenki tudja hogy ez csakis Fideszes cég lehet, más, esetleg olcsóbb előállítás, mi egyéb már szóba sem jöhet. "
Az sosem tűnik fel neked, hogy kivétel nélkül mindig és mindenben a "fideszes cég" az olcsóbb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!