Mikor lesz elégedett, vagy mi az a mérték amikor a zsidóság azt mondja, "a világ kártalanított minket"?
Ilyen nem lesz.
A kérdést pedig hamarosan törli a moderátor.
Minden zsidósággal kapcsolatos kényelmetlen kérdést töröltetnek.
Lassan már az is antiszemitizmus, ha egy zsidót gyorshajtás miatt megbüntet a rendőr.
Éljen a demokrácia, éljen a liberalizmus !
Nem hiszem, hogy törli a moderátor, hiszen nem kérdeztem marhaságot.
Én csak azt veszem észre, hogy nagyon sok olyan hír kering az éterben, hogy mindig van egy-egy újabb sztori vagy valami újabb támpont ami miatt kártalanítani kell a zsidóságot.
Én egy hatalmas szakadást látok és egy téves eszmét, maga a vallás fogalma és a történtek között.
.
Pl ki fogja kártalanítani Kínát a 20.000.000 kínai haláláért?
De említhetném a magyar áldozatokat is, vagy a területi veszteséget?.
11# nagyon nagy butaságot írsz. Az ókorban attól mert régen volt, attól még az ember nem volt hülyébb.
Bakker akkor feltalálták a "kereket" a múlt században meg a mittudomén telefont....mi a különbség?
"Mitt tettek a román kutyák erdély népével. Olyan népírtások voltak mindenfele, hogy bele gondolni is rossz. "
Azóta is ezen nyerészkednek az erdélyi "szörnyű sorsú áldozatok".
"A 3000 évvel ezelőtti holokausztot, amikor a zsidók kiirtották Kánaán népét, azt sem szabad elfelejteni ? És a kánaániták leszármazottainak Izrael mikor fizet kárpótlást ?"
Az 1000 évvel ezelőtti holokausztot, amikor a magyarok kiirtották Szvatopluk népét, azt sem szabad elfelejteni ? És Szvatopluk népének leszármazottainak a magyarok mikor fizetnek kárpótlást ?
Mit értesz zsidóság alatt?
- A cionista zsidóságot? - mert akkor ne lepődj meg, ha minket magyarokat egy kalap alá vesznek egyszerre, Szálasi Ferenccel, Gyurcsány Ferenccel és mondjuk Orbán Viktorral! A ne lopj magyarral és hasonlóakkal. - akkor már ne is törődj!
- A zsidó származásúakat? - nekik, ha nem cionisták, soha nem is volt ilyen követeléseik, vagy ha voltak is az már leginkább az ötvenesévek végén elfelejtették.
- Indiában több mint tízmillió zsidó él, nem róluk van gondolom szó. Meg a világ sok más területén élő zsidók sem érintetek a kérdésben.
Szerintem a zsidó cionizmus édestestvére a német nácizmusnak.
De az én zsidó ismerőseim többsége messzebb áll a cionizmustól, mint a legtöbb magyar a Szálasiféle magyar hunagaro-nácizmustól.
És még egy tény, a mai magyar polgárság felső rétegeit még a monarchia manipulációi okán ma is többségében első sorban német és zsidó származásúak alkotják. - ez megint egy másik kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!