Mi az az "egykulcsos" adó?
Az,h mimdenki ua adozik a szazalek alaojan.
Aki 10 milliot keres az is a fizetesenek a 10%at meg aki 60 ezret keres az is.
Hozza kell tenni, h akkor a gazdag egymilliot, a szegeny 6 ezer forintot adozik.
http://www.youtube.com/watch?v=YxPPzR2SJwQ
Tudom, hogy nem a kérdésre adtam választ (az első válaszoló nagyjából meg válaszolta). De érdekességnek (tanulságnak?) mindenképp megfelel a linkelt videó.
#2 Szlu:
Wow!!
Ezt nem is láttam!
Sajnos eddig is tudok sok kamuról amit Orbán mondott választás előtt de ez most bővült egy ordas naggyal megint...
nem orbán vezette be már nem azért?
Nem sokat tudok róla, mert én ezt az egészet nem nagyon értem, a politikát
14/L
15:00
"Azt mondja, hogy nem híve, de elkerülhetetlen."
Hát nem pont így mondta a videóban, de a lényege nagyjából ez. Szokásához híven semmi kokrétumot nem mond, csak olyat, ami többféleképpen is értelmezhető.
Én úgy értelmezem, hogy ő nem híve, nem akarja az egykulcsost (mit képzel róla ez a Gyurcsány? - gondolta ő). De mégis Viktorunknak az első intézkedései között volt, hogy bevezesse. Miért? Milyen égető szükségszerűség késztette a szinte azonnali bevezetésére (azon túlmenően, hogy többszáz milliárdos lyukat ütött a költségvetésben)?
15:27 Kérdező
"nem orbán vezette be már nem azért?"
Jól tudod, mert ő vezette be!
14 évesen ne is foglalkozz vele, tanulj inkább.
Ha viszont érdekel, akkor politológiai irányban kezdj, tisztázni a különböző oldalakat, irányvonalakat, eszméket, értékeket.
# 8
Butaság, hogy ne foglalkozzon vele. 13 évesen kezdett érdekelni a politika, mára megvannak a saját politikai gondolataim, és konyítok is a politikához. Foglalkozzon csak vele, hátha sokra viszi...
Ja, csak ne ezen az oldalon. Itt sok a tájékozatlan ember, és irkálnak össze-vissza mindenféle hülyeséget.
Javaslom a hvg oldalát, vagy a www. portfolio.hu-t. Ott sok a jó cikk, az aktualitások is szinte azonnal megjelennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!