Ti még nem gondoltatok rá, hogy Magyarországon sokkal több pénz van mint amennyi, , látszik" és csak a korrupciónak, a felelőtlen költekezéseknek, és a hozzá nemértő vezetőségnek köszönhetjük a komolyabb problémák nagy részét?
A ,,pártvita" elkerülésének érdekében, elmondom, hogy ezt a három dolgot (korrupció, felelőtlenség, hozzá nemértés) NEM CSAK a jelenlegi, hanem az összes eddigi kormányra értem.
De most komolyan! Állandóan hallani ezekről a korrupciós botrányokról, meg hogy mennyi az adócsaló, és hogy ,,nincs pénz semmire" utána meg pl bele kezdenek egy drága stadion felépítésébe, stb. Ki tudja? Lehet hogy majdnem annyi pénzünk van, mint egy-két nyugati országnak. (mondjuk, ez abszurd, de kitudja)
"Mindenki ezt böfögi a kocsmában, mindenki ezt nyögi az orvosi váróban, mindenki ezt ordítja a tüntetéseken."
böfögi, nyögi, ordítja
Nem tudom, másnak mi jön le ebből, de nekem "nyolcévesnek" az, hogy aki ilyet állít, az csak hülye lehet. Az nem beszél, nem mond, hanem böfög, nyög, ordít. Szándékolt a jelentéktelen színben való feltüntetés, ami arra enged következtetni, hogy nem tetszik neked az, amit mondanak.
Ez egy politika topik, a Jobbik pedig ma Magyarországon a második legerősebb politikai párt. Egész egyszerűen nem értem, miért ne lenne helye itt.
Egyszerűen egy normális vezető kéne.De ha ő is lopkod mint most Orbán meg a Fidesz akkor mit várunk el hogy a gazdagok nem fognak lopni?Hát nem tiltja senki nekik .Sz*r ez az egész úgy ahogy van.
De a leg felháborítóbb dolog az hogy a vezetőnk egy cigány!!!És abból van elegem hogy a cigányok lophatnak ölhetnek de ha én megvédem magam akkor börtön jár azért.Nekem hagynom kell hogy megkéseljen.Ez mind azért van mert ez a rohadt szemét cigány az elnökünk.De komolyan ez a mi országunk!!!Talán büntetni kéne a lopást és akkor nem tartanánk itt.Ki kéne b*szni az összes cigányt az országból és nem lenne probléma most lehetne a Franciákról példát venni mert nekik volt eszük.Utána kéne agyalni bármi féle fejlődésről.Persze mint ahogy már leírtam a föld terület a kedvező éghajlat hozzásegítene.Itt minden adott lenne a fejlődéshez.
„most lehetne a Franciákról példát venni”
Igazad van, ott nincs cigány kérdés. Iszlám kérdés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!