Magyar igazolvánnyal 90%-os vonatozás?
Figyelt kérdés
Egyik kérdésnél olvastam az előbb. Ezért utánanéztem.
TÉNYLEG 90% kedvezménnyel utazgathat a magyarigazolványos!!
Évente 4x menettértiben. De azt írják soha nem írják be az igazolványba. Így gyakorlatilag korlátlan........
Szerintetek ez nem pofátlan dolog?
Olyan embereknek adunk 90% kedvezményeket, akik soha nem fizettek ide adót?!
Az egyszeri magyar adófizetőnek meg egy fitying kedvezmény sem jut. AKi itt született, itt él itt dolgozik, adózik.......
Nem felháborító?!
2012. márc. 17. 19:45
11/12 anonim válasza:
Előző vagyok. Még azt is hozzá szeretném tenni, hogy alapvetően nem jól elosztott a kedvezmény utazás szempontjából Magyarországon, hiszen egy vidéki diák szülei havi szinten 4-6 ezer forintot is kell, hogy fizessenek pl bérletre. Ilyen elven az ingyen utazóktól is el lehetne venni, mert a diáknak nagyobb szüksége van rá. De ebben a témában nincs jó megoldás, és szinte nem is lehet korrekten dönteni, hiszen aki nem kap kedvezményt, az mindig hisztizik. Mindenkinek meg nem lehet adni.
12/12 anonim válasza:
Soha nem írják be az igazolványba? MINDIG beírják, és szigorúan ellenőrzik, ezt saját tapasztalatból tudom.
Ha meg az ÉVI négy alkalmat sajnálod, azzal csak saját magadat minősíted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!