Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar igazolvánnyal 90%-os...

Magyar igazolvánnyal 90%-os vonatozás?

Figyelt kérdés

Egyik kérdésnél olvastam az előbb. Ezért utánanéztem.

TÉNYLEG 90% kedvezménnyel utazgathat a magyarigazolványos!!

Évente 4x menettértiben. De azt írják soha nem írják be az igazolványba. Így gyakorlatilag korlátlan........

Szerintetek ez nem pofátlan dolog?

Olyan embereknek adunk 90% kedvezményeket, akik soha nem fizettek ide adót?!

Az egyszeri magyar adófizetőnek meg egy fitying kedvezmény sem jut. AKi itt született, itt él itt dolgozik, adózik.......

Nem felháborító?!

2012. márc. 17. 19:45
1 2
 11/12 anonim válasza:
0%
Előző vagyok. Még azt is hozzá szeretném tenni, hogy alapvetően nem jól elosztott a kedvezmény utazás szempontjából Magyarországon, hiszen egy vidéki diák szülei havi szinten 4-6 ezer forintot is kell, hogy fizessenek pl bérletre. Ilyen elven az ingyen utazóktól is el lehetne venni, mert a diáknak nagyobb szüksége van rá. De ebben a témában nincs jó megoldás, és szinte nem is lehet korrekten dönteni, hiszen aki nem kap kedvezményt, az mindig hisztizik. Mindenkinek meg nem lehet adni.
2012. márc. 19. 19:57
 12/12 anonim válasza:
0%

Soha nem írják be az igazolványba? MINDIG beírják, és szigorúan ellenőrzik, ezt saját tapasztalatból tudom.

Ha meg az ÉVI négy alkalmat sajnálod, azzal csak saját magadat minősíted.

2014. márc. 1. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!