Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán beszédén mért vannak...

Orbán beszédén mért vannak ennyien?

Figyelt kérdés
Így szeretik őt?
2012. márc. 15. 15:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%
azért, mert az ember beledughatja a fejét a homokba, de még mindig elég jelentős a támogatottsága. szerintem még most is választást nyerne, ha már nem is kétharmaddal.
2012. márc. 15. 22:26
 12/16 anonim ***** válasza:
53%

"Orbán beszédén mért vannak ennyien?"

Mert a valóságban változatlanul népszerű.

A GYK-n persze utálják, de itt 90% orbánfóbiás volt a legutóbbi választás idején is.

2012. márc. 15. 23:17
 13/16 anonim ***** válasza:
47%
Miért nem veszitek már észre hogy Orbán jót, a javát akarja az országnak, és ezt csak az eddigitől eltérő politikával lehet. Szerintetek az eddigi 60 év vezetett valami jóra? Csak oda ahol most vagyunk. Hogy miért vannak sokan az Orbán beszédeken? Mert egyre többnek nyílik meg az agya végre. Az sem igaz, hogy főleg az öregek vannak kint. Én sem vagyok idős, de a barátaimmal mi is ott voltunk, és sok fiatal is babakocsival.
2012. márc. 15. 23:37
 14/16 anonim ***** válasza:
38%
Igen szeretjük, és drukkolunk, hogy a sok semmirekelő, csak mindig szájtépő ellendrukkerrel szemben siker koronázza emberfeletti erőbedobását. Igen szeretjük!
2012. márc. 15. 23:40
 15/16 anonim ***** válasza:
33%

akkor kérlek válaszolj. én megértem, hogy az eddigi politikai sémák nem sok jóra vezettek, de mi értelme...

- teljesen maguk ellen beszélni? (hasonlítsd össze a mostani nyilatkozataikat az x évvel ezelőttiekkel)

- lebontani minden demokratikus féket az országban? (alkotmánybíróság, médiahatóság, ügyvédek esküje)

- krónikus átnevezési-itiszben szenvedni? (másra már biztos elég pénz van)

- egyfolytában az Európai Unióról/nak nyilatkozni fensőbbséges, fröcsögő hangnemben? (elvileg önként csatlakoztunk hozzájuk és más ország miniszterelnökét még nem láttam ilyen stílusban beszélni)

- megdönteni a magánnyugdíj-rendszert? (holott előző ciklusuk alatt ők is szorgalmazták a bevezetését... - ja, hogy most hirtelen kell valahonnan egy "kis" pénz?)

- nemzetközi barátság címszó alatt megtévesztett tapsoló integető külföldieket hozni az országba, akiknek ez az ünnep semmit nem jelent?

- volt elküldeni az IMF-et a jófenébe, ha utána visszaszaladunk hozzájuk pénzért kuncsorogni?

- továbbra is lekezelően bánni a rezidensekkel és többszöri kérésre sem teljesíteni amit akarnak - ez egyébként a normális megélhetés, a munka elismerése és a megemelt fizetés, ami így is töredéke a legtöbb európai országban leszámlázottnak. (ha majd elmennek, késő lesz tüzet oltogatni és rájuk mutogatni...)

- röghöz kötni az egyetemistákat (mint párszáz évvel ezelőtt a jobbágyokat), ha nem tudnak nekik élhető körülményt biztosítani?

- azonnali hatállyal változtatni az egyetemi férőhelyeken? (szerinted mit fognak csinálni azok, akik két évig készültek vmelyik szakra és most két hónappal a felvételi előtt kb. bevágták az orruk előtt az egyetem ajtaját?)

- egy olyan irreális adórendszert bevezetni, ami - több törvénnyel egyetemben - a jómódú embereknek kedvez, a szegényeket meg még jobban kifilézi? (aztán majd jön az ígérgetés, hogy kárpótolják őket... MIBŐL?)

tudod, mit ért el Orbán ezalatt az idő alatt, amíg kormányon volt?

- még több pénzt dugott a gazdagok segge alá

- még több pénzt vett el a szegényektől

- nemzetközi színtéren lejáratta és hiteltelenné tette Magyarországot

- még a látszatát is megszüntette, hogy itt valami demokratikus és alkotmányos dolog folyik (ja bocs, az ő alkotmányuk szerint ez teljesen okés...)

ha ezekre válaszolnál, megköszönném.

2012. márc. 16. 00:34
 16/16 anonim ***** válasza:
A fiatalokat sajnos telenyomta a médiában, szórólapokon szereplő sok hazugság a bal oldali pártokról, meg az egyebek (pl. lmp : u.i.: kemény 100-an voltak az lmp standjánál xDDD ez a gáz!). Az idősebbek tudják azt, hogy az Orbán kormány nem hazugság.. nem úgy min t a drága mszp aki szétlopta az országot..
2012. márc. 16. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!