Mit tud tenni a FIDESZ?
Konkrétan semmit nem tudnának tenni. Az ő elmondásuk szerint a mostani rendszert gyorsan lerombolnák és elkezdenének egy másikat építeni. Hogy miből, azt nem tudom.
Tanácsokat azért nem adnak, mert nekik mint politikai párt nem érdekük. Szándékuk pillanatnyilag, hogy előrehozott választások legyenek és hatalomra kerüljenek. A maradék, csak szöveg. Semmi konkrét dolgot nem mondtak még, amit meg igen, az meg hülyeség ahogy van.
Magyarországon talán az segítene, ha Bokros Lajos állna neki megint a rendrakáshoz, csak abba valószínűleg belegebedne a nép, mire a fellendülés jönne. Rövidtávon az ország jelenlegi helyzete nem változtatható. A Fidesz 4 év alatt nem fog tudni csinálni semmit, éppen ezért csalódik bennük majd az, aki eddig bízott a sikerükben.
Hát ebből a trutyiból ők sem fognak egykönnyen várat építeni.
De visszakérdezek. A példánál maradva, mondjuk neked van terved ennek a várnak a megépítéséhez. Én pedig megkérlek, hogy segíts már, mert elkezdtem építeni, de valamit elrontottam. Eljössz hozzám és látsz egy félig a földbe vájt rogyadozó viskót ami nélkülöz minden szakértelmet.
Milyen tanácsot adnál ?
Különben az MSZP-nek elég lenne 2 tanács is.
1 Ne lopj '
2 A magyar emberek érdekében tegyél, ne a nemzetközi tőkét szolgáld.
Persze ilyen tanácsra semmi szűkség, mert benne van az esküjükben. Csak azt kéne betartani egy picit.
Gondolkodjatok egy kicsit: ha a demokráciákban az ellenzék nem tudna semmit másképp csinálni, mi a fenének kéne kormányváltás? Egyáltalán, minek bohóckodnánk választásokkal, ha szerintetek nincs is miből választani.
Maradna hatalmon élete végéig egy "kedves vezető" csak azért, mert a képzeletetek nem tudja befogadni a jobboldali kormányzás gondolatát?
A fórum szabályai szerint ne kérdezzünk vissza, így állítással zárom: a fejlett demokráciákban rendszeres a kormányváltás, és nem szokás ezen siránkozni. Szokjatok hozzá a gondolathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!