Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez most a mi Viktorunk? Orbán...

Ez most a mi Viktorunk? Orbán vs Mátyás!

Figyelt kérdés
Tegnap délután ismerősnél jártam, ők nekiálltak biozni én pedig mondtam nekik, hogy szívja a rák azt a fost és unalmamba elkezdtem nézegetni egy középiskolai történelem könyvet. Teljesen véletlen Mátyás királyunknál csaptam ki és elkezdtem olvasni az apró betűs részeket. Majd haver adott egy ezrest, hogy vigyázzak rá míg elmegy cuccért és feltűnt, az ezer forintosunk a kolozsvári Mátyás király szobor fejrészét hivatott ábrázolni bár nekem a töri könyves és az ezresen levő nem passzolt. Hazaérve nézegettem neten a két képet és mintha Orbán Viktor arcképe lenne odarakva ,,matyis" köntösbe. Google-n nem találtam hasonló észrevételt, vagy rossz helyen kerestem... Véleményeket várok, hogy most ki van az ezresen?
2012. márc. 14. 07:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%

"...és senki nem zsákmányolt ki bennünket!"

Nem unjátok még ezt a kizsákmányolásos, kommunista hülyeséget? :)

2012. márc. 14. 15:28
 12/15 A kérdező kommentje:

Kedves 6-os kérdező:) Sztem minden értelmes ember aki leérettségizett már jó pár éve és véretlen a kezébe akad egy történelem tankönyv nem az elejétől kezdi el olvasni főleg ha nemis akarja csak max megnéz benne pár képet. Én is így voltam, csak lapozgattam elkezdtem nézni a képeket olvastam a kékkel írt kisbetűs csemegéket és utána mikor megláttam az ezresen a Mátyást visszavedtem a kezembe a könyvet, hogy hátha bentvan a könyvbe is ez a kép aztán itthon meg neten kivágtam a képeket és ha igazából összehasonlítjátok az inkább a Viktor mint a kolozsvári szobor.

Ha valaki tud linkelni ezzel kapcsolatos oldalt akkor írjon, linkeljen mert szerintem nem csak nekem tűnt fel, hogy az a Viktor arca az ezresünkön.

2012. márc. 14. 17:03
 13/15 anonim ***** válasza:

Válaszoló vagyok és 7.

Ha neked éretségid van ,akkor én docens vagyok:D

Sikerült hasonlóságot felfedezned a két személy közt!

Ehhez csak gratulálni lehet.Rajtad kívül ez még nem sokaknak sikerült.

Biztos mert mindegyiknek 2 szeme van 1 orra és 2 füle...

Nem vagy kissé felületes?

2012. márc. 15. 17:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Én csak azt tudom sajnálni rettenetesen, hogy ennyi buta mosott agyú közé születtem, aki még kimegy éljenezni, hogy belefolytják a trutyiba. Mért nincs ebben az országban feje az embereknek? Illetve, mért vannak olyan sokan, akiknek nincs benne semmi?
2012. márc. 16. 08:59
 15/15 anonim válasza:
Most másnak is feltünt a hasonlóság... Mémek vannak face-en róla és kajakra olyan mintha Mátyás és Orbán kb ugyanaz a fej csak más hajjal.
2017. szept. 3. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!