Hogyan lehetne beperelni Orbán Viktort?
és ez marhára nem pártfüggő.
minden politikus nagyon el van eresztve, meg a hozzájuk tartozó apparátus is.
túl gazdagok!
Legyen Bartos Cs István a mniszterelnök!
Zabáljon Kábelt meg csigát a brüsszeli bizottság előtt!
De igenis tiszteld! Nem te válazstottad, de
1. ha elmentél a választásra, akkor tiszteld az ÉN választásomat, mivel ha elmentéál, akkor híve vagy a demokratikus válazstásoknak!
2. Illik tisztelni az embert és illik tisztelni magát a széket, az miniszterelnök intézményét. Mivel ezzel megtiszteled a saját hazádat. Nem az őserdőben élünk, különben ott is tisztelik a törzsfőnököt.
Lehet kritizálni a kormányt vagy a személyeket, de aki csak arra képes, hogy kiböfögje az értelmetlen utálatot magából, az nem ezzel a tettével érdemli ki, hogy egy ezer éves európai állam polgára legyen.Csak fröcsögés és harsogás, magadat minősíted vele csak. Nem kritika, csak értelmetlen utálkozás. Ennyi erővel szidhatnád a cigányokat, szőke nőket vagy a pitbullokat.
És igen is, komoly ember megadja a tiszteletet magának a hivatalnak, a rangnak is. Függetlenül h szimpatikus-e épp a hivatal betöltője.
Mé'nincs monarchia, Istenem?!?!Ilyenekkel könnyebb lenne...
"nem a népnek kell eltartania kormányát, "
ezt mégi shoyg képzeljük el?? Meg a kis kormány, tolja az ekét, süti a kenyeret, építi a vasutat, mi meg fekszünk? Vga y hogy is megy ez?
"vagy legalább szimbiózisnak"
komolyan, te olyan művelt vagy, legközelebb jelöltesd magad!!!
6/19 Időpont ma 20:42 vagyok.
Bocs, nem Rád értettem...csak elborultam agyamba...nem is tudom, minek olvasok össze-vissza feleslegesen?!
"A 9/11 óta valahogy midnen elnökük olyan kzesbárány, nem olyan háborodott mint a bush volt..."
Mondjuk olyan sok azóta nem volt, addig még te is el tudnál számolni egy ujjacskád segítségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!