Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ugye 15. -én ott lesz az...

Ugye 15. -én ott lesz az ország 2/3-a (! ) a Fideszes rendezvényeken?

Figyelt kérdés
Mert ugye tudjuk, hogy 10 Milliónak-nak 2/3-a 2.6 Millió!

2012. márc. 6. 20:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%

Hogyne, te meg mész a komcsi pártgyűlésre remélem. Képtelenek egyesek megérteni, hogy a lakosság nagy része vagy nem szavazhat vagy nem él a szavazati jogával és így a két harmad nem 6,6 millió fő.

Egyébként szavazatomtól függetlenül sosem voltam pártnak ünnepségén, nem is leszek és nem is ismerek olyat aki lett volna.

2012. márc. 6. 21:06
 12/19 Shai-Hulud ***** válasza:
95%

Másik ugyanilyen kérdésre írtam, ide is bemásolom:

Hány millióan lesznek?

Az MTVA szerint 5 millióan.

A Hír Tv szerint 2 millióan.

A kereskedelmi csatornák szerint 100 ezren

Az ATV szerint 5 ezren.

Semlyén szerint 12 millióan.

Orbán szerint 10 millióan.

Vona szerint 200 ezren.

Mesterházy szerint max 10 ezren.

Szerintem meg már régóta nem tudjuk, hogy mi is folyik ebben az országban. Pontosan ezért, mert még egy létszámot sem tudnak őszintén megmondani, még ebben is hazudik - MINDEGYIK oldal...

Pedro

2012. márc. 6. 21:19
 13/19 anonim ***** válasza:
16%
Ha 2/3-a az oszágnak nem is lesz ott, de még mindíg jóval többen, mint az összes többi rendezvényen egüttvéve. Csak a megvettek lesznek ott? Hát én már nagyon várom, hogy valaki megvásároljon, de sajna ahhoz, hogy felvehessek a rendezvényre inkább nekem kell fizetni (pl. busz költséget).
2012. márc. 6. 21:40
 14/19 anonim ***** válasza:
Az ország 2/3-a biztosan nem lesz ott, mert az ország nem tud mozogni. Max a szavazók 2/3-a lesz ott.
2012. márc. 7. 21:58
 15/19 anonim ***** válasza:
Magyarországon lesz, nem az ország lesz a rendezvényen :)
2012. márc. 7. 21:59
 16/19 anonim ***** válasza:

"Jaaaj dehogy siránkozok kedves 3.-aska, csak azt röhögöm ahogy szívatják apádat Brüsszelből, és mulatok!"

Vagy hármaska, vagy harmadik. De nem harmadikaska. De ez lényegtelen. Ha "apádat" szivatják, ő téged fog tovább szivatni, én meg azon mulatok, hogy neked most éppen kétpofára van tele a szád. Nem étellel. Aztán amikor egy pillanatra kiveszik, kivert kutyaként nyalogathatod a sebeidet tovább.

2012. márc. 8. 07:59
 17/19 anonim válasza:
te idióta nem az ország 2/3a szavazott hanem a szavazóknak a 2/3a szavazott rájuk. értelem!
2012. márc. 18. 22:03
 18/19 anonim ***** válasza:
A szavazók ötven egynéhány százaléka szavazott a fideszre, de a választási szabályok miatt lett 2/3.
2012. márc. 19. 09:04
 19/19 anonim ***** válasza:
Még mielőtt valaki elkezdene rinyálni: a választók százalékos megoszlása sehol sem egyezik meg a mandátumok megoszlásával. A képviselők nagy része kerületekből kerül ki, ahonnan ugye meg csak a nyertes megy tovább, ennél demokratikusabban nem igen lehet csinálni.
2012. márc. 19. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!