Vissza lehetne valahogy csinálni trianoni békeszerződést valami újabbal?
Figyelt kérdés
Vagy miért nem hivatkozhatunk arra, hogy elévült, vagy ha visszakapjuk régi Magyarország területét cserébe ők is kapnak valamit, vagy már reménytelen?2012. márc. 5. 20:00
71/73 bánomisén válasza:
21:27
Ja, bocs, elfelejtettem mondani, Széchenyi beszédét nem az interneten olvastam, de elképzelhető, hogy fent van itt is, nem kerestem :-)
72/73 anonim válasza:
Köszi szépen!
Jó lenne szavak helyett lovakon lovagolni... :-D
Minden jót!
73/73 anonim válasza:
Baracsi Attila: Máténak van igaza,vissza kellene foglalnunk azt,amit anno tőlünk jogtalanul,s igazságtalanul elvettek azért,hogy a jó cimborák között szétosztogassák! Bár a háborúzást ha csak lehetne,igyekeznék elkerülni,míg van más út,addig azon járjunk,ne akarjunk mi mindenáron vért ontani,még akkor sem,ha a dolog vért kívánna! Anno franciák baltázták el ezt az egészet,még minimum,hogy ők ismerjék be a hibájukat. Hja,s nem ártana utánajárnunk,hogy mégis mi bajuk volt-van velünk a franciáknak,mert hogy ha ezt meg tudnánk egymással értelmesen beszélni,s lehetőség szerint tudhatnánk is orvosolni a problémát,akkor már nyert ügyünk van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!